VIL HA KARANTENEUTVALG: Stian Berger Røsland (H) er positiv til å opprette et karanteutvalg som skal vurdere om en topp politiker kan begynne i ny stilling som har direkte forbindelse til deres tidligere ansvarsområde. (Foto: Gorm Kallestad/)
VIL HA KARANTENEUTVALG: Stian Berger Røsland (H) er positiv til å opprette et karanteutvalg som skal vurdere om en topp politiker kan begynne i ny stilling som har direkte forbindelse til deres tidligere ansvarsområde. (Foto: Gorm Kallestad/)

Sats på disse lagene

Toppserien og 3. divisjon på langoddsen tirsdag.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 30. juni, frist kl. 18.55:
9 Trondheims-Ørn - Amazon Grimstad H 1,60
31 Egersund - Staal Jørpeland B 2,00

Totalodds: 3,20

Hjemmelaget sterkest
Toppserien. Ørn noterte sitt største tap i Toppserien noen sinne da det ble 0-7 for effektive Stabæk sist. Den gamle rekorden var 0-6 for Røa fire dager tidligere. Utover et par langtidsfravær mangler fortsatt kaptein Andersen (f).

- De to siste kampene forsøker vi å glemme så fort som mulig. Vi burde vunnet klarere enn 2-0 i bortekampen i Grimstad nylig, så selvtilliten er det ikke noe å si på før denne kampen, sier trener Gøril Kringen til TV 2 Sporten.

Amazon har opparbeidet en luke ned nedrykksstreken etter seks poeng mot tabelljumbo Fortuna og bortesvake Klepp de to siste. Fortsatt flere skadefravær i troppen, men ingen nye den siste tiden.

Vi tror et revansjelystent vertskap reiser seg og vinner greit i dag. 1,60 kan forsøkes.

Egersund uten flere av sine beste
3. divisjon avd. Rogaland 1. Egersund blant avdelingsfavorittene i april, men ligger litt bak toppen når sesongen snart er halvveis. Laget var med på notene mot gode Havørn sist, men måtte se seg slått 3-1. Stortalentet Berisha (m) er usikker med sykdom. I tillegg kommer forfall fra to nøkkelspillere i midtstopper Wetteland og toppscorer Håland (a).

Staal Jørpeland overkjørte kvalifisert motstand i form av Brodd da det ble 5-1-triumf forrige serierunde. På de åtte siste har det blitt seks seirer og poengdeling mot topplagene Havørn og Vidar. Trener Hallgeir Hinna kan melde om en tropp med selvtillit og humøret på topp. Før treningen mandag kveld hadde et par spillere status som usikre, ellers fulltallige.

Et svekket hjemmelag mot et bortelag i flott form. Vi spiller B til to blank.

Vurdert av Magnus Wattne