– Jackson skrev musikk med barna

Ifølge kilder skal Michael Jackson ha arbeidet fram en ny sang sammen med sine tre barn.

Jackson skal ifølge den britiske tabloidavisen The Sun ha omtalt seg og barna som «The Jackson Four», sier en kilde nær familien. Jackson skal også ha laget en sang sammen med barna, kalt «River Ripple», og både Prince Michael (12), Paris (11) og Prince Michael II (6) skal ha bidratt til låtens tilblivelse.

Låten beskrives som en følsom ballade med afrikansk koring, og den avdøde popartisten skal ha hatt planer om å framføre sangen under London-konsertene, dersom vi skal tro kilden.

«River Ripple» skal være en av de rundt 200 uutgitte låtene som Jackson skrev de siste årene, og som kan komme til å sikre barnas framtid.

Kilden sier videre til The Sun: – Michael ønsket alltid at barna skulle føle sterk lidenskap for musikk og dans. Men han ville at de skulle like musikken for musikkens del, og ikke tvinges til å opptre – slik han følte at han selv ble.

Kilden mener Michaels eldste sønn Prince har en vakker sangstemme og at de andre to er glad i å danse.

– Det hadde lenge vært en drøm for Michael å skrive sanger sammen med barna og han spøkte med at de var «The Jackson Four». Han sa at låten «River Ripple» handlet om uforbeholden kjærlighet – som man finner i en familie. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2