Erik Mykland (Foto: Schrøder, Tor Erik/SCANPIX)
Erik Mykland (Foto: Schrøder, Tor Erik/SCANPIX)

Myggen legger opp

Har spilt sin siste kamp for Start.

Kristiansand (TV 2 Sporten): Erik Mykland har gitt Start-ledelsen beskjed om at han legger opp med øyeblikkelig virkning.

LES OGSÅ: Her er Myggens karriere

Sju kamper fra start
37-åringen har startet sju tippeligakamper og spilt 469 minutter i Norges øverste divisjon, men har etter en tenkepause, bestemt seg for at nok er nok.

Årsaken til Myggens plutselige avskjed, er at 37-åringen ikke føler at han kommer opp på det nivået han selv forventer han skal være på i Start.

Dette er helt i tråd med det han tidligere har uttalt at i det øyeblikket han ikke føler han har noe å tilføre, så gir han seg.

MINFOTBALL: Gøy og gratis. Bli med nå

- Et fantastisk år
- Det er flere grunner til at jeg velger å slutte. Men den viktigste er at jeg føler at jeg ikke kommer opp på det nivået jeg ønsker. Det har vært et fantastisk år, men nå har jeg bestemt meg for å legge opp mens leken er god, sier Myggen til TV 2 Sporten.

Start har hele tiden hatt et ønske om å forlenge kontrakten som går ut etter denne sesongen, men nå ender det med et farvel som kom tidligere enn det Start-ledelsen forventet.

Etter planen skal spillerne i Start bli informert av Mykland tirsdag. Dermed er en epoke som startet med et stort ønske om å spille fotball igjen, over.