SNAKKET MED PRESSEN: Joe Jackson, Michael Jacksons far, deltok på Bet Awards i Los Angeles lørdag. Her snakket han med pressen om sønnens død. (Foto: PHIL McCARTEN/REUTERS)
SNAKKET MED PRESSEN: Joe Jackson, Michael Jacksons far, deltok på Bet Awards i Los Angeles lørdag. Her snakket han med pressen om sønnens død. (Foto: PHIL McCARTEN/REUTERS)

Ville heller snakke om plateselskapet sitt enn sønnens død

Joe Jackson benyttet anledningen til å mele sin egen kake.

Under gårsdagens BET Awards (prisutdeling for TV-kanalen «Black Entertainment») var Michael Jacksons far langt mer opptatt av å snakke om sitt nye plateselskap, enn om sønnens død.

Han svarte kort at han har det flott, og familien har det fint, og fikk en assistent til å lese opp en uttalelse, hvor det sto at familien takker fansen for støtten og sier at Michael elsket alle, samt at Michaels barn nå er førsteprioritet.

Snakket om plateselskapet

- Hvordan går det med resten av familien, spør reporteren.

Les også: - Jeg matet jo Michael...

- Det går bra med alle. Men jeg vil komme med denne uttalelsen, det er en veldig bra uttalse. Marshall og jeg har et plateselskap som heter Ranch Records, sier Joe, og trekker en mann inn i bildet.

- Blu Ray technologi er det neste steget, sier kompisen hans.

Se intervjuet i videovinduet under saken:

- Jeg ga ham mat

Det har tidligere vært mange rykter om et dårlig forhold mellom Joe og sønnen, men han har etter sønnens død gått ut og avkreftet dette.

- Vi har vært tett helt siden han var født, jeg var jo den som måtte gi han mat, har Joe uttalt til AP.

Les også: - Michael var skallet, utsultet og uten neseben

I tidligere intervjuer har Jackson innrømmet å ha slått barna sine da de var små, noe som kan tale til hans disfavør i kampen om å få omsorgsretten til Michaels barn.

Superstjernen Michael Jackson gikk bort torsdag kveld, 50 år gammel.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)