OSLO 20090628:
Vålerengas Kristofer Hæstad ble skadet og måtte bæres av banen under eliteseriekampen mellom Vålerenga og Rosenborg på Ullevaal stadion søndag kveld. Kampen endte 1 2.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
OSLO 20090628: Vålerengas Kristofer Hæstad ble skadet og måtte bæres av banen under eliteseriekampen mellom Vålerenga og Rosenborg på Ullevaal stadion søndag kveld. Kampen endte 1 2. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Intens smerte for Doffen

Kristofer Hæstad fikk en lammelse i foten under gårdagens kamp mot Rosenborg.

Det var etter møtet med Alexander Tettey at midtbanespilleren ble liggende nede i flere minutter med sterke smerter etter et slag mot nervene på utsiden av leggen.

Se sammenstøtet i videovinduet over!

- Det var ikke noe særlig behagelig. Og nå har jeg fått den samme skaden i tre kamper på rad, sier Hæstad til TV 2 Sporten.

To spark mot RBK
25-åringen, som ellers har holdt seg mer eller mindre skadefri denne sesongen, har de tre siste kampene gjentatte ganger fått spark på samme leggen.

- Jeg fikk et spark på muskelen på leggen i kampen mot Bodø/Glimt. Og så skjer det to ganger i går. Jeg får en intens smerte i en halvtime, men så går det bedre.

Hæstad var til røntgen mandag. Og medisinsk koordinator Eirik Bjerke har positive tilbakemeldinger.

- Det er ikke brudd. Han får et slag et lite slag i muskelen i andre omgang. Og så et kraftigere i det 80. minutt. Tettey treffer muskelen på leggen som også treffer en nerve. Dette gir en lammende følelse i foten. Det ser veldig dramatisk ut, men det er heldigvis ikke det.

Optimistisk
Men til tross for en øm muskel i leggen er Hæstad optimistisk i forhold til Vålerengas neste kamp mot Aalesund, søndag 5.juli på Color Line Stadion.

- Jeg håper jo selvfølgelig at jeg blir frisk. Jeg halter litt i dag, men dette skal nok gå bra.