Morten Moldskred (Foto: TV 2/)
Morten Moldskred (Foto: TV 2/)
Fredrik Nordkvelle og Marcus Pedersen  (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)
Fredrik Nordkvelle og Marcus Pedersen (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)

Deila vil ikke skylde på Moldskred

Lars Ivar Moldskred rotet det til, men Ronny Deila vil ikke gi keeperen skylden.

Strømsgodset - Sandefjord 1-1

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter .

Marienlyst stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Sandefjord tok ledelsen etter en tabbe av Lars Ivar Moldskred borte mot Godset. Derfra og ut var hjemmelaget best, men til tross for sjanser i fleng fikk ikke Godset hull på byllen før innbytter Ola Kamara reddet uavgjort da han utlignet etter 72 minutter.

Se høydepunktene her:

325996

- Jeg er veldig fornøyd med innsatsen til gutta. De jobbet steinhardt. Vi kom under tidlig, men produserte masse sjanser og spilte god fotball. Noen ganger er ikke marginene der, men det blir moro fremover om det fortsetter slik, sier Deila til TV 2 Sporten.

- 11-3 i målsjanser, hva sier det?

- Det sier at vi rullet over motstanderen og var uheldig eller udyktig foran mål. Det er slik fotballen er. Nå må vi bare jobbe med det positivet, som er pasningsspillet og bevegelsene vi hadde i dag. Å trykke motstanderen slik er det ikke ofte man ser i Tippeligaen, sier Deila.

Han måtte imidlertid se sin egen keeper slippe inn et mål av den billige sorten. Deila ville likevel ikke gi Moldskred skylden.

Se tabben i videovinduet over!

- Den var vel veldig tvilsom, men det var ikke en større tabbe enn mange av de som skjedde i den andre boksen. Vi er et lag og personlige feil er en del av fotballen, men får du ofte 11-3 i målforskjell så taper man ikke mange kamper, konstaterer Deila.

Se intervju med Deila:

325861

Moldskred-tabbe
Allerede etter fem minutter tok Sandefjord ledelsen. Godset-keeper Lars Ivar Moldskred hadde tilsynelatende kontroll på en høy ball, men glapp ballen i duell med Birger Madsen.

Ballen datt rett i beina på Admir Rascic som enkelt kunne sende gjestene i føringen.

Se tabben i videovinduet over!

Sandfjord-ledelse til tross, det var Godset som skapte desidert mest i den første omgangen og den andre var så vidt i gang da det var nære på igjen.

En heading fra Steinar Pedersen var i ferd med å gå fra stolpen og i mål, men en feberredning på streken fra Espen Bugge Pettersen gjorde at Sandefjord slapp med skrekken. Se sjansen:

325826

Etter 72 minutter fikk Strømsgodset endelig hull på byllen. Øyvind Storflor slo en glimrende bakromspasning til Ola Kamara som akkurat hadde kommet på banen.

Unggutten kom alene med Espen Bugge Pettersen, og satte ballen iskaldt forbi Sandefjord-keeperen.

Se målet:

325842