John Carew og Gabriel Agbonlahor (Foto: IAN KINGTON/AFP)
John Carew og Gabriel Agbonlahor (Foto: IAN KINGTON/AFP)
Arsenals Patrick Vieira (t.h.) og Manchester Uniteds Ruud Van Nistelrooy kjemper om ballen i en Premier League kamp mellom Manchester United og Arsenal i 2004. (Foto: PAUL BARKER/AFP)
Arsenals Patrick Vieira (t.h.) og Manchester Uniteds Ruud Van Nistelrooy kjemper om ballen i en Premier League kamp mellom Manchester United og Arsenal i 2004. (Foto: PAUL BARKER/AFP)

Her er søndagens Premier League-rykter

Robbie Keane byttes med John Carew? Michael Owen til Everton?

LES OGSÅ: Her er de bekreftete overgangene

Arsenal: 
Arsenal-manager Arsène Wenger meldt seg på i kampen om Karim Benzemas tjenester. Benzema er også sterkt ønsket av Manchester United. Det skriver The Times. Samtidig skriver The Daily Star at Wenger har lagt inn et rekordbud på 300 millioner kroner pluss Nicklas Bendtner for Bayern Münchens Franck Ribery.

Aston Villa:
Martin O'Neill skal være villig til å by nærmere 60 millioner kroner for Bayern Münchens midtbanespiller Tim Borowski. Det skriver News of the World. The People melder at Aston Villa har meldt sin interesse for Tottenhams Robbie Keane. Avisen spekulerer videre i at Villa-spiss John Carew kan inngå i en byttehandel med Keane.

Birmingham City:
Birmingham har et ønske om å hente 24 år gamle midtbanespilleren Ferne Snoyl fra den nederlandske klubben RKC Waalwijk. Det skriver The Times.

Blackburn: 
Tugay la opprinnelig opp som fotballspiller etter forrige sesong. Nå vurderer den tidligere Blackburn-veteranen å gjøre et overraskende comeback for Queens Park Rangers. Sky Sports melder at Blackburn-manager Sam Allardyce har skrinlagt planene om å hente Boltons Kevin Davies til klubben etter at deres siste bud ble avslått.

Bolton: 
Sky Sports melder at Blackburn-manager Sam Allardyce har skrinlagt planene om å hente Boltons Kevin Davies til klubben etter at deres siste bud ble avslått.

Burnley: 
Burnley linkes av Burnley Express til Newcastles 22 år gamle forsvarsspiller David Edgar.

Chelsea: 
Chelsea har hentet den 18 år gamle spissen Ahmed Khalil på prøvespill i fire uker. Khalili som er kåret til den mest talentfulle spilleren i Asia spiller for klubb Al-Ahli i De Forente Arabiske Emirater.

Everton: 
News of the World melder at Jermaine Pennant kan bli solgt fra Liverpool til Everton. The People skriver at Michael Owen er i forhandlinger med klubben om sin personlige kontrakt. The Daily Star kobler Everton til Borussia Mönchengladbachs Michael Bradley.

Fulham:
The Daily Star skriver at Fulham vil innlede forhandlinger om Southamptons Morgan Schneiderlin neste måned

Hull:
Hull-backen Sam Ricketts skal være på vei til Portsmouth for 20 millioner kroner. Det melder The Daily Star.

Liverpool:
News of the World melder at Jermaine Pennant kan bli solgt fra Liverpool til Everton. Samtidig uttaler Fernando Torres at han har instruert Benitez om å hente de spanske landslagsspillerne David Silva, Juan Mata eller David Villa.

Manchester City: 
Barcelonas klubbpresident Joan Laporta har bekreftet at de har gitt Samuel Eto'o tillatelse til å inngå kontraktsforhandlinger med City og at Eto'o skal ha mottatt et «stratosfærisk» lønnstilbud fra den nyrike klubben. Ifølge News of the World kommer Eto'o til å takke ja til Citys kontraktsforslag på 1,8 millioner kroner i uken etter skatt pluss bonuser.

Manchester Utd: 
Arsenal-manager Arsène Wenger meldt seg på i kampen om Karim Benzemas tjenester. Benzema er også sterkt ønsket av Manchester United. Det skriver The Times. The Mirror melder at Manchester Uniteds unge spiss Fraizer Campbell skal være svært nære en overgang til Sunderland.

Portsmouth: 
Hull-backen Sam Ricketts skal være på vei til Portsmouth for 20 millioner kroner. Det melder The Daily Star.

Stoke City: 
Newcastle-spiss Obafemi Martins linkes til en overgang fra Newcastle til Stoke. Prislappen skal ligge på rundt 60 millioner kroner. Det skriver flere engelske aviser. The Daily Star melder at Wigan kjemper med Stoke om å sikre seg den sørafrikanske midtbanespilleren Teko Modise.

Sunderland:
Sunderland og Wigan kjemper om signaturen til den honduranske midtbanespilleren Hendry Thomas. Det melder The Daily Star. The Mirror melder at Manchester Uniteds unge spiss Fraizer Campbell skal være svært nære en overgang til Sunderland.

Tottenham:
The People melder at Aston Villa har meldt sin interesse for Tottenhams Robbie Keane. Avisen spekulerer videre i at Villa-spiss John Carew kan inngå i en byttehandel med Keane. Tehe People melder at Harry Redknapp er klar til å by 80 millioner kroner for Middlesboroughs Stewart Downing.

West Ham:
West Ham ønsker å hente forsvarsspilleren Anton Ferdinand tilbake fra Sunderland. Det melder News of the World.

Wigan: 
Sunderland og Wigan kjemper om signaturen til den honduranske midtbanespilleren Hendry Thomas. Det melder The Daily Star. Samme avis melder at Wigan kjemper med Stoke om å sikre seg den sørafrikanske midtbanespilleren Teko Modise.

Wolves: 
Marseilles midtstopper Ronald Zubar skal være klar for å melde overgang til Wolverhampton. Det melder The People.

UKENS RYKTER:

Her er mandagens Premier League-rykter.

Her er tirsdagens Premier League-rykter.

Her er onsdagens Premier League-rykter.

Her er torsdagens Premier League-rykter.

Her er fredagens Premier League-rykter.

Her er lørdagens Premier League-rykter.

Her er søndagens Premier League-rykter.

QUIZ: Hva kan du om Premier League?