ØNSKES AV LIVERPOOL: Agenten til Palmeiras Keirrison hevder at 20 åringen er ønsket i England.  (Foto: Nelson Antoine/AP)
ØNSKES AV LIVERPOOL: Agenten til Palmeiras Keirrison hevder at 20 åringen er ønsket i England. (Foto: Nelson Antoine/AP)

– Keirrison signerer snart for Barcelona

Det brasilianske supertalentet er i forhandlinger med FC Barcelona.

Den 20 år gamle brassen Keirrison har vært hyppig nevnt på ryktebørsene hittil i sommer. Barcelona, Valencia, Atlético Madrid, Arsenal, Liverpool og Chelsea har alle blitt satt i forbindelse med stjerneskuddet.

Nå ser det imidlertid ut til at regjerende seriemester i Primera Division og Champions League-vinner, FC Barcelona har trukket det lengste strået i jakten på storscorerens signatur.

Barcelona skal ha fått akseptert et bud på om lag 150 millioner kroner for Palmeiras-spissen.

– Detaljer gjenstår
Det bekrefter spillerens agent Marcos Malaquias.

– Det gjenstår bare noen detaljer i forhandlingene før han er offisielt klar for Barcelona, sier han ifølge Svensk TV 4.

Grunnet de pågående forhandlingene må Palmeiras klare seg uten Keirrisson i kampen mot Santos på søndag.

– Han spiller ikke på søndag mot Santos og kommer til å være utenfor laget til situasjonene er løst, forklarer Palmeiras i en uttalelse.

Tidenes yngste toppscorer
20-åringen spilte seg til fast plass i angrepet til Curitiba i 2007. Han var en sterk bidragsyter til at klubben rykket opp.

Året etter ble han tidenes yngste toppscorer i den brasilianske ligaen, da han delte toppscorertittelen med Washington og Kleber Pereira.

I vinter gikk turen til Palmeiras, men klubben eier bare 20 prosent. Traffic Sports Marketing eier de resterende 80 prosentene.

Keirrison scoret de to siste målene da Palmeiras slo Cruzeiro nylig.

Se scoringene i videovinduet under:

323406