Kjetil Rekdal  (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)
Kjetil Rekdal (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)

Rekdal raser mot sms fra Sogndal

Kjetil Rekdal har havnet i klinsj med Sogndal-ledelsen.

Kjetil Rekdals verbale angrep på Eirik Bakke har ført til reaksjoner i Bakkes hjembygd, Sogndal. Fredag fikk Rekdal se en sms som skal være sendt fra daglig leder i klubben, Yngve Halén.

- Hvis det stemmer det jeg har fått lest opp, så påstår han at jeg er ødeleggende for norsk fotball. De ønsker vel litt blest omkring cupkampen, sier Rekdal til TV2 Sporten.

Halén, som også er styremedlem i Norsk Toppfotball, nekter for å ha sendt tekstmeldingen. Men han er allikevel klar på at Aalesund-ledelsen har et problem som må løses.

- Kjetil Rekdal er Aalesund og Henrik Hoff (daglig leder) sitt problem og de må løse det. Det har jeg tillit til, sier han.

Rekdal bare trekker på skuldrene over uttalelsene.

- Sogndal er en liten bygd som slåss alt de kan for å få oppmerksomhet. Det må være det som er grunnen. Jeg skjønner ikke hva han har med dette å gjøre i det hele tatt, sier han.

Det er bare tolv dager til Sogndal tar imot Aalesund i cupen - en reprise på fjorårets kvalikoppgjør.

Der skapte Rekdal overskrifter ved å hevde at Sogndal-fansen var de dårligste publikummerne i Norge.

- Hva slags velkomst forventer du deg i Sogndal, Kjetil Rekdal?

- At de oppfører seg, og at det blir en sportslig ryddig kamp uten noe trøbbel. Det har jeg ikke opplevd i Sogndal før, men nå de sjansen til å bevise at de kan få til det, understreker han.

Se Kjetil Rekdal beklage alkis-utsagnet her:

325528

Se torsdagens opptrinn på Brann Stadion her:

325518