Guastavino  (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)
Guastavino (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)

Fattige Lyn med milliontilbud til Guastavino

Vestkantklubben graver dypt i bunnskrapt kasse for å beholde juvelen.

Oslo (TV 2 Sporten): Lyn lever på kreditorenes nåde, og kan bli bli kastet ut av Ullevaal fordi de ikke har råd til baneleie. Samtidig har vestkantklubben gitt Diego Guastavino et lukrativt milliontilbud om å forlenge kontrakten.

LES OGSÅ: Pratto tapt for Lyn

Selv er uruguyaneren usikker på fremtiden i den pressede klubben.

- Det er komplisert, for her taper alle parter. Vi må prøve å komme frem til et kompromiss som er bra for alle, sier Guastavino til TV 2 Sporten.

Med konkurstrusselen hengende over seg skal Lyn, trolig med investorer i ryggen, ha tilbudt driblefanten en forbedret kontrakt. Samlet skal lønn og «sign on fee» kunne gi ham over halvannen million kroner i året.

- Det er et godt tilbud, som sikkert er et økonomisk tungt løft for klubben. På den annen side er det viktig for klubben å sikre fremtidige inntekter, og man har vel tro på at man skal få gode penger igjen for Diego, sier agent Terje Liverød.

Lyns administrerende direktør, Erik Langerud, avviser på sin side at det er snakk om noe milliontilbud.

- Vi er naturligvis interessert i å beholde Diego. Like naturlig er det at vi verken kan eller vil operere med spillerkontrakter på det nivået som dere «erfarer» vedrørende lønn. Vi er i en prosess hvor personalkostnadene må ned og ikke opp, skriver han i en sms.