Eirik Bakke  (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)
Eirik Bakke (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)

Bakke vil ikke ta imot Rekdals unnskyldning

- Jeg ser ingen grunn til at jeg skal ta han i hånda.

Brann - Aalesund 2-1:

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter

Brann Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Kjetil Rekdal sjokkerte tv-seere med følgende beskjed til Branns Eirik Bakke etter torsdagens Tippeliga-oppgjør:

- Ha deg vekk, du er en alkis!

Foranledningen var en situasjon fra 1. omgang der Aalesund-treneren mente Hassan El Fakiri burde vært utvist. Bakke mente derimot at Demar Phillips filmet, og at Rekdal burde slutte å syte.

Se situasjonen, og døm selv: Skulle Aalesund hatt straffe her?

Brann-veteranen trekker på skuldrene over episoden.

- Jeg ble provosert og sa nok ting jeg ikke skulle ha sagt. Men man kan ikke bare blåse ut slike ting (som Rekdal gjør). Det er ille at det skjer foran flere tusen tv-seere, sier en oppgitt Bakke til TV 2 Sporten.

- Jeg skjønner ikke hvorfor han kaller meg det. Det må vel være på grunn av den uheldige episoden min i England. Du får spørre han selv, legger Brann-spilleren til.

Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell I Terminliste I Statistikk

- Har Rekdal bedt om unnskyldning?

- Han kom inn i garderoben, men jeg ser ingen grunn til at jeg skal ta han i hånda. Vi har ikke vært venner før og vi er heller ikke venner nå. Han sa det han sa og nå får han stå for det, sier Bakke.

- Bør han straffes for dette?

- Det er ikke min jobb å avgjøre. Jeg er bare fornøyd med at vi vant kampen. Hva som eventuelt blir gjort er ikke min sak, sier Bakke.

Se hele intervjuet med Eirik Bakke her:

325529

Se alle målene og sammendrag fra kampen her:

325522