Draup (Foto: Åshild Amland / TV 2)
Draup (Foto: Åshild Amland / TV 2)

Draup-jentenes liv snudd opp ned

Slik er livet deres etter finaleplassen i fjorårets «Norske Talenter».

- Det er like stor entusiasme som før. Folk blir overrasket og fascinerte. Det er så gøy når vi reiser rundt og spiller, vi kjenner den stemningen og gnisten hos folk, forteller Randi og Liv Jorun fra duoen Draup.

Tok Norge med storm

Da de entret «Norske Talenter»-scenen i den første runden av programmet trollbandt de publikum, dommere og ikke minst TV-seerne med sitt glasspill. De tok seg helt til finalen hvor de måtte se seg slått av Erlend Bratland.

Tirsdag var de et av trekkplastrene på Aksepts årlige utekonsert, sammen med blant andre Wenche Myhre og Henriette Steenstrup.

Les mer: Henriette sang Whitney Houston for kronprinsparet
Les også: Se Henriettes latterkrampe

Takker «Norske Talenter» for heltidsjobb

Etter «Norske Talenter»-finalen i mai i fjor har jentene fått mulighet til å reise landet rundt å spille.

- Det er jo ikke til å stikke under en stol at «Norske Talenter» har hatt mye å si for at vi til høsten kan jobbe med dette på fulltid i et helt år, smiler Liv-Jorun.

Og tiden etter konkurransen beskriver de slik:

- Det har vært en helt annerledes tid for oss. Vi har fått helt andre forespørselser, forteller Randi, og nevner at de har spilt på mange events og fått forespørsler om å bidra på flere artisters plater.

Reiser rundt med Draup

Til våren blir de å se på teateret i Sogn og Fjordane, men først blir de å se på Parkteateret i en felleskonsert med bandet I Am Sound på agendaen. Konsertdatoen er 6. desember.

I høst skal duoen på turné på skoler i Vestlandet.

Se hele intervjuet og hvem jentene heiet på i årets runde av «Norske Talenter» øverst i saken.