RUMPE FOKUS: Slik poserer Linni Meister på coveret av singelen «My Ass».
RUMPE FOKUS: Slik poserer Linni Meister på coveret av singelen «My Ass».

Nå blir Linni medisinstudent

Den gravide glamourmodellen slutter aldri å overraske.

Den gravide glamourmodellen Linni Meister skal bli medisinstudent.

Til «God kveld Norge» sier Meister at hun setter i gang med studiene kort tid etter at hun har født sønnen sin, som skal få navnet Dennis.

- Jeg tror det skal gå bra. Dette er noe jeg skal gjøre hjemme på dataen. Når jeg er hjemme med Dennis får jeg jo tid til det, sier Linni til «God kveld Norge».

Vill bli tannlege

I sin egen blogg skriver Meister at hun for to år siden ville bli tannlege. Men på grunn av modelljobbingen og «Robinsonekspedisjonen»-deltakelsen, la hun studieplanene på is.

- Nå som jeg skal være hjemmeværende i to-tre år med herligheten Dennis, har jeg funnet ut at jeg kan studere over nett hjemme ifra. Det er jo helt perfekt! I et møte la vi opp en plan om hvilke fag jeg skulle ta og så videre for å studere medisin, så nå begynner jeg med det fra september av, skriver hun.

Hun gir imidlertid ikke opp modelljobben av den grunn.

- Jeg har 100 baller i luften, det er så mye jeg har lyst å gjøre. Å bli barnelege er noe som alltid har stått høyt på lista mi, derfor gjør jeg nå dette, sier glamourmodellen.

- Flink i matte

Torsdag var hun i møte med en studieveileder, som har hjulpet henne med en fremdriftsplan.

- Egentlig er jeg glad i skolen, men har ikke orket å studere bare for å studere. Nå er motivasjonen der, og når jeg kommer til å være så mye hjemme så er det jo greit å gjøre dette. Dessuten er det ikke medisinstudiet så vanskelig, det handler mye om studieteknikk, sier Linni, som heller ikke lar seg skremme av det forhatte mattematikkfaget.

- Jeg er faktisk flink i matte. Det hadde du ikke trodd, ler Linni.

Medisinstudiet går over seks år.

- Når jeg er blir eldre ønsker jeg å ha mye å falle tilbake på. Derfor er dette perfekt, uttaler Linni.

- Tro på dine drømmer

Meister skriver at hun har fått et godt råd fra mamma:

- Jeg er "bare" 23 år og har hele livet foran meg, men første prioritering er så klart å bli verdens beste mamma! Jeg gleder meg allerede. Nå ble det litt mye her, så tror jeg trenger å ta en kald dusj. He, he. Men, som min mamma alltid sa: Tro på dine drømmer, for drømmer kan bli sanne, avslutter hun blogginnlegget.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)