Roman Pavljutsjenko (Foto: GLYN KIRK/AFP)
Roman Pavljutsjenko (Foto: GLYN KIRK/AFP)

Her er torsdagens Premier League-rykter

Londonrival vil ha Roman Pavljutsjenko. Manchester United lar Nani gå?

LES OGSÅ: Her er de bekreftede overgangene

Sjekk fakta og statistikk på spillerne her!

Arsenal:
Manchester United vurderer nå Corinthians playmaker Dentinho. Unggutten har lenge stått på Arsenals ønskeliste. Ifølge Alberto Gilardino så blir Felipe Melo solgt til Arsenal i sommer. Daily Telegraph skriver at Manchester City vil komme med et bud på 120 millioner kroner for Kolo Toure. Arsenal gir Wolves kamp om Marseille-stopper Ronald Zubar.

Aston Villa:
Marcus Berg sier til den nederlandske sportsavisen Sportweek at Aston Villa, Blackburn og Sunderland alle vil ha ham. Tottenham har prissatt Tom Huddlestone til 80 millioner kroner. Aston Villa, Fulham og Sunderland er interessert.

Birmingham City:
Burnley er i ferd med å sikre seg Celtic-stopper Bobo Balde. Birmingham har også vist interesse for ham. Birmingham har også hans lagkamerat Glenn Loovens på ønskelisten, men nederlenderen sier han blir i Celtic.

Blackburn:
Marcus Berg sier til den nederlandske sportsavisen Sportweek at Aston Villa, Blackburn og Sunderland alle vil ha ham. Ifølge Daily Mirror ønsker Blackburn å erstatte Roque Santa Cruz med hans landsmann Oscar Cardozo fra Benfica. Blackburn og Stoke skal begge ha gjort fremstøt overfor Lokomotiv Moskvas Haminu Draman.

Bolton:
Bolton ser mot øst og har fulgt FC Seouls Lee Chung-yong tett de siste månedene. Ifølge The Times vil Bolton komme med et bud på Kevin Doyle og snappe Reading-spissen foran Fulham, Stoke og Wolves.

Burnley:
Burnley er i ferd med å sikre seg Celtic-stopper Bobo Balde. Birmingham har også vist interesse for ham. Derby har akseptert et bud på fem millioner kroner for Tyrone Mears.

Chelsea:
Alexandre Pato sier at han ikke er interessert i en overgang til Chelsea. Chelsea skal være interessert i å hente Roman Pavljutsjenko fra Tottenham.

Everton:
Everton kommer ikke til å la Joleon Lescott gå til Manchester City for under 200 millioner kroner.

Fulham:
Tottenham har prissatt Tom Huddlestone til 80 millioner kroner. Aston Villa, Fulham og Sunderland er interessert. Ifølge The Times vil Bolton komme med et bud på Kevin Doyle og snappe Reading-spissen foran Fulham, Stoke og Wolves. Fulham vurderer Villarreal-spissen Jozy Altidore.

Hull:
Sir Alex Ferguson har rådet Fraizer Campbell til å gå til Hull, selv om Sunderland har kastet seg inn i kampen om spissen.

Liverpool:
The Guardian skriver at Liverpool har fått et bud fra Malaga for reservekeeper Charles Itandje.

Manchester City:
Manchester City vil komme med et bud på 120 millioner kroner for Kolo Toure. Everton kommer ikke til å la Joleon Lescott gå til Manchester City for under 200 millioner kroner. QPR ønsker å hente veteranen Darius Vassell fra Manchester City. Manchester City og Wigan er interessert i den chilenske unggutten Eduardo Vargas.

Manchester Utd:
Manchester United vurderer nå Corinthians playmaker Dentinho. Unggutten har lenge stått på Arsenals ønskeliste. Sir Alex Ferguson har rådet Fraizer Campbell til å gå til Hull, selv om Sunderland har kastet seg inn i kampen om spissen. Ipswich er favoritter til å sikre seg unggutten Lee Martin. Manchester United vurderer å la Nani gå til Wigan som en del av overgangen for Antonio Valencia.

Portsmouth:
Besiktas vil ha Portsmouths John Utaka, skriver Daily Mirror.

Stoke City:
Ifølge The Times vil Bolton komme med et bud på Kevin Doyle og snappe Reading-spissen foran Fulham, Stoke og Wolves. Stoke-formann Peter Coates bekrefter at Stoke er i samtaler med West Ham om en overgang for Dean Ashton.

Sunderland:
Marcus Berg sier til den nederlandske sportsavisen Sportweek at Aston Villa, Blackburn og Sunderland alle vil ha ham. Tottenham har prissatt Tom Huddlestone til 80 millioner kroner. Aston Villa, Fulham og Sunderland er interessert. Sir Alex Ferguson har rådet Fraizer Campbell til å gå til Hull, selv om Sunderland har kastet seg inn i kampen om spissen. Sunderland vil ha Newcastle-spissen Peter Løvenkrands.

Tottenham:
Tottenham har prissatt Tom Huddlestone til 80 millioner kroner. Aston Villa, Fulham og Sunderland er interessert. Chelsea skal være interessert i å hente Roman Pavljutsjenko fra Tottenham. Daily Mirror skriver at Tottenham igjen prøver seg på Maxi Rodriguez. Stewart Downing kan også være på vei til White Hart Lane etter at Middlesbrough kjøpte Mark Yeates fra Colchester.

West Ham:
Stoke-formann Peter Coates bekrefter at Stoke er i samtaler med West Ham om en overgang for Dean Ashton. Julien Faubert sier til franske aviser at han regner med å bli solgt i sommer.

Wigan:
Manchester United vurderer å la Nani gå til Wigan som en del av overgangen for Antonio Valencia. Manchester City og Wigan er interessert i den chilenske unggutten Eduardo Vargas.

Wolves:
Arsenal gir Wolves kamp om Marseille-stopper Ronald Zubar. Ifølge The Times vil Bolton komme med et bud på Kevin Doyle og snappe Reading-spissen foran Fulham, Stoke og Wolves.

BRUKER-QUIZ: Hva kan du om Premier League?