UNITED AKTUELL? Douglas Costa. (Foto: JUAN BARRETO/AFP)
UNITED AKTUELL? Douglas Costa. (Foto: JUAN BARRETO/AFP)

Gremio sa nei til United

Brasilianske Gremio vil ikke slippe Douglas Costa til Manchester United.

18 år gamle Douglas Costa blir beskrevet som den «nye Cristiano Ronaldo» i brasilianske medier på grunn av sine elleville driblinger og utsøkte teknikk.

LES: Jager «den nye Ronaldo»

Costa har fått en prislapp på rundt 180 millioner kroner, men spillerens agent har uttalt at han tviler på om Manchester United vil legge inn et bud høyt nok til at Gremio vil selge.

Gir ikke opp
Manchester United har fulgt Douglas Costa i aksjon i 12 måneder, og er fremdeles svært interessert i å knytte til seg stortalentet.

Men nå har Douglas Costas' klubb Gremio avslått en forespørsel fra Manchester United om å hente den brasilianske U20-landslagsspilleren på prøvespill.

Sir Alex Ferguson ville ha Douglas Costa på 20 dagers prøvespill på Carrington i sommer for å finne ut om vingen passer inn på Old Trafford, melder Sky Sports.

- Vi har fortalt Manchester United at dette ikke kommer til å skje, sier Gremio-president Duda Kroeff til klubbens egne hjemmesider.

PÅ VEI TIL UNITED? Douglas Costa. (Foto: YURI CORTEZ/AFP)
PÅ VEI TIL UNITED? Douglas Costa. (Foto: YURI CORTEZ/AFP)

- For god for prøvespill!
- Douglas Costa er en alt for god spiller til å godta en slik situasjon, sier han.

Douglas har kun spilt 20 kamper for Gremio i den brasilianske toppserien. Men han har imponert stort på Brasils ungdomslandslag, og følges av storklubber som Inter, Barcelona, Real Madrid og Chelsea i tillegg til Manchester United.