Antonio Valencia  (Foto: Jon Super/AP)
Antonio Valencia (Foto: Jon Super/AP)

- Må velge mellom United og Real

Wigan har akseptert bud på Antonio Valencia fra Real Madrid og Manchester United.

Wigan Athletics lynhurtige stjerneving Antonio Valencia kommer tilbake fra ferie førstkommende fredag og må bestemme seg for om han vil spille for Real Madrid eller Manchester United.

Wigan-formann Dave Whelan bekrefter nemlig onsdag at klubben har akseptert bud på landslagsspilleren for Ecuador fra Manchester United og Real Madrid.

- Opp til spilleren selv!
- United og Real Madrid vet begge at han nå er på ferie. Vi kan ikke gjøre noe frem til han er tilbake. Da er det helt og holdent opp til ham, sier Whelan til Daily Mail.

Wigan vil ikke anbefale stjernevingen å velge Premier League fremfor La Liga.

- Det tar seg ikke bra ut om jeg sier at han bør gå til Manchester United, fordi det er spilleren som bestemmer. Vi vil lytte til det han sier. Vi har mottatt to akseptable bud, på mellom 140 og 180 millioner kroner, men hvor han ender opp vet vi ikke nå, sier Wigan-bossen.

TIL UNITED ELLER REAL: Antonio Valencia  (Foto: IAN KINGTON/AFP)
TIL UNITED ELLER REAL: Antonio Valencia (Foto: IAN KINGTON/AFP)

- Passer i både United og Real
Han har for lengst innsett at Valencia er tapt for Wigan, og ønsker hurigtoget lykke til videre i karrieren – enten det blir Manchester United eller Real Madrid.

- Valencia er en absolutt strålende spiller, som vil passe inn både hos Manchester United og i Real Madrid. Det er ingen som helst tvil om at han vil ende opp i en av disse to klubbene – det er bare opp til Valencia selv å avgjøre i hvilken av de to klubbene han vil spille, konstaterer Whelan.