Denne sykkelen kan bli din (Foto: TV 2/)
Denne sykkelen kan bli din (Foto: TV 2/)

Spill Tour de France-manager og vinn sykkel etter hver etappe

Suksessen fra i fjor er tilbake. Plukk ut de tolv beste rytterne og vinn en sykkel hver dag!

Flere enn 15.000 med i fjor! Spill Tour de France-manager gratis og vinn fete premier! Meld på ditt lag eller be om nytt passord her | Allerede TV 2-bruker? Da kan du logge deg inn her

HAR DU PROBLEMER? LES VÅR SPØRSMÅL- OG SVAR-ARTIKKEL HER

Årets Tour de France er like om hjørnet, og det er på tide å sette opp sitt mangerlag i TV 2 Sportens store konkurranse. Kjemp om heder og ære - og flotte premier.

Du velger helt gratis tolv ryttere og en sportssjef som skal gjøre jobben for deg. Rytterne dine samler poeng for laget ditt i løpet av hele Tour de France, som kjøres i perioden 4. til 26. juli. Laget med flest poeng etter siste etappe kåres som vinner av TV 2 Sportens Tour-manager.

I vårt Tour de France-magasin finner du alt om årets Tour.

Påmeldingsfristen for å delta fra starten av var før første etappe, men du kan melde på laget ditt underveis i hele Touren også. Vi deler ut flotte premier til de beste på hver eneste av de 21 etappene i Touren, til de beste i hver av de tre ukene samt de 21 beste i sammendraget.

Vinneren i sammendraget stikker av med en Trek Madone konkurranseracersykkel til en verdi av 60 000 kroner. Du kan også vinne sportstøy og Pro Cycling Manager PC-spill.

Etter hver etappe kåres en vinner som får en Trek 1.5 landeveisracer til en verdi av 10 000 kroner. Les om premiene her.

Vi gjør oppmerksom på at rytterlistene i spillet kan endre seg helt frem til lørdag. Sjekk derfor ditt lag også oppunder etappestart.

Klikk her for å melde deg på konkurransen eller be om nytt passord | Allerede TV 2-bruker? Da kan du logge deg inn her

NB! Om du allerede er registrert som bruker i MinFotball eller TV 2 Sportens debattforum kan du logge deg inn med brukernavnet derfra.

Slik sykles årets Tour de France:

319782

HAR DU PROBLEMER? LES VÅR SPØRSMÅL- OG SVAR-ARTIKKEL HER