TIL REAL? Franck Ribery   her i Barcelona trøya etter Bayern Münchens kamp i Mesterligaen   nærmer seg Real Madrid.  (Foto: JOHN MACDOUGALL/AFP)
TIL REAL? Franck Ribery her i Barcelona trøya etter Bayern Münchens kamp i Mesterligaen nærmer seg Real Madrid. (Foto: JOHN MACDOUGALL/AFP)

- Ribery velger Real fremfor Barca

Franck Ribery utelukker en overgang til Barcelona. Stjernevingen vil til Real Madrid.

Real Madrid skal de siste dagene ha forhandlet med Bayern München om overgangssummen for Franck Ribery.

Ribery står også på Barcelonas ønskeliste, men ifølge franskmannens agent utelukker franskmannen en overgang til katalanerne.

- Vil til Real Madrid
- Ribery foretrekker å spille for Real Madrid fremfor Barcelona. Han har snakket med Zinedine Zidane (Reals rådgiver, red. anm), og ønsker å spille for de helhvite, bekrefter Riberys agent, Alan Migliaccio, overfor den spanske sportsavisen Marca.

Han har forhandlet med Bayern München om overgangen for Ribery, men opplyser onsdag at samtalene foreløpig er lagt på vent.

Grunn: Bayern München-sjefene er reist på ferie!

MINFOTBALL: Over 20.000 medlemmer. Bli med nå!

- Gjenopptar samtalene nest måned
- Vi har avsluttet de innledende samtalene fordi Bayern Münchens representanter er reist på ferie frem til slutten av denne måneden, sier Riberys agent.

- Derfor er det umulig for meg å si noe til dere i media frem til vi skal møte Bayern igjen i starten av neste måned, forklarer han.

Ifølge tyske og spanske medier blir det spekulert i en prislapp på rundt 550 millioner kroner for Riberys tjenester.