NY ODD OPPTUR: Odd spillerne jubler etter scoring i 2 0 seieren over Odd.  (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)
NY ODD OPPTUR: Odd spillerne jubler etter scoring i 2 0 seieren over Odd. (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)

Pengene settes på Fort Skagerak

Tippeliga på onsdagens dobbel fra TV 2 Sporten.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 24.juni, frist kl. 18.55:
47 Odd-Strømsgodset (0-1) H 2,25
58 Vålerenga-Bodø/Glimt (0-1) H 2,00

Totalodds: 4,50

Godset sliter borte
Tippeliga. Odd utlignet på overtid i 1-1-kampen mot Lyn på Ullevaal søndag. De trykket hardt mot slutten, og med en sjansestatistikk på 5-8 var utligningen fortjent, selv om det var et selvmål av Lyns Magne Simonsen. En borteseier sitter imidlertid langt inne for Odd, som står med 0-6-2 borte. Hjemme er de derimot Tippeligaens sterkeste mannskap. På Fort Skagerak står de med 5-1-0. Sist ble Bodø/Glimt rundspilt, og måtte reise hjem med 0-4. Valencia (a) er fortsatt ute, Brenne (m) kan være tilbake.

Strømsgodset sikret seg tre viktige poeng i 2-1-seieren hjemme mot Tromsø søndag. Øyvind Storflor ble matchvinner på overtid, og det førte drammenserne over streken. Borte er de imidlertid Tippeligaens svakeste lag, med ett poeng og et fattig mål på seks kamper. George (m) og Madsen (f) er fortsatt ute, Pedersen (a) og Nystrøm (a) er med i Ronny Deilas bruttotropp.

Odd feier over det meste på hjemmebane, og vi tror ikke bortesvake Strømsgodset står i mot. Vi spiller H med 0-1 fra start på Skagerak Arena.

Vålerenga i flytsonen
Tippeliga. Vålerenga vant fortjent 2-0 borte mot Sandefjord lørdag. Etter en tung start på sesongen, har de nå blitt et av formlagene i Tippeligaen. Omleggingen til en mer kynisk spillestil har ført til 16 poeng på de syv siste kampene. Det har ikke vært vakkert, men effektivt, og de er oppe på fjerdeplass på tabellen. Fredheim Holm (m) og dos Santos (f) er fortsatt ute.

Bodø/Glimt fikk stoppet tapsrekken med 1-1 hjemme mot Lillestrøm søndag. Det var et jevnspilt oppgjør som kunne bikket begge veier. Lillestrøm trykket hardt mot slutten, men stengene og en god Pavel Londak reddet ett poeng. Borte er det kun Godset som er svakere enn Glimt. To poeng og fire mål er fangsten på seks bortekamper. Kåre Ingebrigtsen er tilbake på benken etter sin karantene, og han har sine problemer med mannskapet. Verner Rønning (f), Bjørdal (f) og Ludvigsen (a) er definitivt ute. Hamoud (f) og Steinsland (a) må testes, og er usikre.

Vålerenga er i flytsonen, og et bortesvakt Glimt som sliter med mannskapet får det tøft. Vi spiller H med 0-1 fra start.

Vurdert av Tage Barstad