VIL HA KARANTENEUTVALG: Stian Berger Røsland (H) er positiv til å opprette et karanteutvalg som skal vurdere om en topp politiker kan begynne i ny stilling som har direkte forbindelse til deres tidligere ansvarsområde. (Foto: Gorm Kallestad/)
VIL HA KARANTENEUTVALG: Stian Berger Røsland (H) er positiv til å opprette et karanteutvalg som skal vurdere om en topp politiker kan begynne i ny stilling som har direkte forbindelse til deres tidligere ansvarsområde. (Foto: Gorm Kallestad/)

Sats på denne dobbelen

Toppserien og Sveriges skjebnekamp i U21-EM på bongen tirsdag.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 23. juni, frist kl. 18.55:
7 Klepp - Kattem (0-1) B 2,15
29 Serbia U21 - Sverige U21 - over/under 2,5 mål B 1,50

Totalodds: 3,23

Undervurderte gjester
Toppserien. Klepp tok en tidlig ledelse i helgens bortemøte med Røa, men var sjanseløse den siste timen og tapte 1-4. Seks kamper uten nederlag i forkant, inkludert poengdeling mot både topp- og bunnlag. Vassbø (m) er den eneste som har spilt fast av de tre spillerne som er opptatt med aldersbestemt landslag. Ingen øvrige problemer i troppen.

Kattem hadde også sterk motstand i lørdagens runde, og måtte se Stabæk reise hjem fra Trondheim med 5-1-seier i bagasjen. Sesongens første borteseier kom over Arna-Bjørnar i begynnelsen av måneden, etterfulgt av to jevne oppgjør mot byrival Ørn. Skadefritt mannskap, Snekvik (f) er på landslagssamling.

Kattem vant 2-1 i det omvendte oppgjøret og er på langt nær sjanseløse her. 2,15 for UB i kampen er odds i toppklasse og et spennende kryss på bongen.

Målfattig kamp om semifinaleplass
EM U21. Gruppe A. Serbia skuffet med 0-0 mot Hviterussland sist, i en kamp der begge lagene kom til få målsjanser. Målløst ble det også i den første kampen mot Italia. Svekkes offensivt med Matic (a) ute resten av turneringen.

Vertsnasjon Sverige knuste Hviterussland i åpningskampen, før det ble 1-2-nederlag for Italia. Svenskenes redusering kom i sluttminuttene, etter å ha spilt over en omgang i overtall. Det manglet ikke på sjanser, men effektiviteten var ikke i nærheten av hva den var mot Hviterussland.

Sverige sikrer avansement med ett poeng, mens Serbia må ha alle tre for å spille semifinale. Vi forventer to lag som går ut med det defensive som førsteprioritet. 1,50 for færre enn tre scoringer i kampen spilles.

Vurdert av Magnus Wattne