Nistelrooy (Foto: Paulo Duarte/AP)
Nistelrooy (Foto: Paulo Duarte/AP)

Van Nistelrooy: - Reals nederlendere bør gå

Spissen synes lagkameratene må tenke på fremtiden.

Etter at Real Madrid viftet med eurosedlene og sikret seg stjerneduoen Kaká og Cristiano Ronaldo, har det vært hevdet og spekulert heftig om nye storspillere på vei inn i klubben.

Les også: - Zlatan venter på telefon fra Real

Men nye spillere inn betyr også spillere ut. Ifølge spanske medier skal hele 12 spillere være på vei vekk fra Santiago Bernabéu, med nederlenderne Royston Drenthe, Rafael van der Vaart, Klaas-Jan Huntelaar, Wesley Sneijder, Ruud van Nistelrooy og Arjen Robben i spissen, i tillegg til Javier Saviola, Mahamadou Diarra, Javi Garcia og Gabriel Heinze.

Les også: Ronaldos nye lønn: 856 millioner kroner!
Les også: Disse vil Real kvitte seg med
Les også: De 15 dyreste Real-overgangene

- Har mye å spille for
Forrige uke avviste Real at det blir opprydningssalg. Nå oppfordrer imidlertid van Nistelrooy sine landsmenn om å forlate «Los Blancos».

- De nederlandske spillerne har flere viktige mål fremover, blant annet å spille seg inn i neste års VM-tropp. Hvis de får tilbud fra andre viktige klubber, så bør de takke ja, sier han ifølge The Guardian.

Van Nistelrooy er likevel ikke like sikker på om han selv bør se seg etter en ny klubb.

- Ønsker å bli værende i Madrid
- Min situasjon er annerledes. Jeg har nettopp kommet tilbake fra skade og jeg vet foreløpig ikke hva Real Madrid ønsker å gjøre med meg. Personlig ønsker jeg å bli værende ut kontraktstiden. I tillegg ser jeg ikke hvilke klubber som ville være interessert i å signere meg, sier han.

Den tidligere Manchester United-spissen har kontrakt med «El Madrid» frem til juni neste år.

Van Nistelrooys oppfordring taler nok for døve ører for Sneijder og Robben, som begge av avvist at de ønsker seg vekk fra den spanske hovedstaden.

- Sneijder ønsker å bli værende i klubben og det er alt som er å si om saken, sier hans agent Sören Lerby.