Knut Tørum  (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)
Knut Tørum (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)

Krevde svar fra Start-spillerne

To slag i trynet ble to for mye for Knut Tørum.

Etter en flau cupexit for Løv-Ham og en total ydmykelse mot Stabæk søndag, samlet Knut Tørum startspillerne i dag og krevde svar fra hver enkelt.

- Et tap kan være tilfeldig, men når vi får to på rad får du et behov for selvransakelse. Så i dag har spillerne levert en tilbakemelding både muntlig og skriftlig. Vi er ikke helt ut av kurs, men vi har gått på noen skjær i de siste to kampene og nå må vi få ut i livet igjen de tingene som har gjort at vi har spilt bra, sier Start-treneren til TV2 Sporten.

Gode forklaringer på de to siste kampene har få om noen i klubben.

Fevang: - Må gå oss i selv
- Vi har snakket sammen i dag og vi er nødt til å gå i oss selv. Dette sitter nok mer i hodet enn i beina, mener visekaptein Geir Ludvig Fevang.

- Vi har noen enkle spilleregler og de var helt fraværende mot Stabæk. Vi var nærmest et lag som ikke ga Stabæk motstand i det hele tatt og det var veldig trist.

- Det var vel neppe meningene å reise til Telenor Arena for å gi Stabæk selvtillit etter en tøff periode?

- He, he. Det var absolutt ikke meningen, sier Tørum.

Trøsten for Start-treneren er at han trolig får tilbake sitt faste midtstopperpar til kampen mot Sandefjord. Clarence Godson er frisk etter mageonde, mens Bård Borgersen regner med å være spilleklar etter å ha slitt med en vond hofte. Verre er det for Geir Ludvig Fevang som har en skadet akilles.

- Jeg skal ta noen bilder av skaden. De avgjør om hvor lenge jeg eventuelt blir ute, sier Fevang.