Rett på sak   Raising the bar (Foto: TV 2/ABC)
Rett på sak Raising the bar (Foto: TV 2/ABC)

Ny tirsdagsserie på TV 2

I sommer kan du bli bedre kjent med denne gjengen.

«Rett på sak» («Raising the bar») er en ny dramaserie fra Bocho Media, skaperne av blant annet de populære seriene «NYPD Blue» og «Lov og rett i LA».

Harde sammenstøt

Vi møter en gruppe unge advokater, som var både klassekamerater og venner da de studerte juss sammen på universitetet. Nå er de profesjonelle motstandere og befinner seg på hver sin side i rettsalen, noe som medfører harde sammenstøt både på jobben og privat.

Den idealistiske offentlige forsvarsadvokaten Jerry Kellerman (Mark-Paul Gosselaar) gjør alt han kan for å assistere de hjelpeløse og stemmeløse. Dette fører ofte til tøffe tak i rettsalen, hvor dommer Trudy Kessler (Jane Kaczmarek) styrer med jerhhånd.

Hemmelige forhold

Jerry befinner seg også i kollisjon med Michelle Ernhardt (Melissa Sagemiller), en vakker og noen ganger utspekulert advokat. Samtidig som de er motstandere på jobben, har de også et hemmelig og turbulent forhold.

Jerry er heller ikke den eneste med et hemmelig kjærlighetsliv. Dommer Kessler er nemlig hett involvert med sin fullmektig, Charlie Sagansky (Jonathan Scarfe), som har sine egne svin på skogen.

Se premieren på «Rett på sak» på TV 2 tirsdag 23. juni kl. 21.40.

Dette er første sesong av serien.