Nosa Emanuel Igiebor  (Foto: TV 2/)
Nosa Emanuel Igiebor (Foto: TV 2/)
John Arne Riise fortviler i 0 2 tapet for Island, som var hans landskamp nummer 105. (Foto: SCANPIX/)
John Arne Riise fortviler i 0 2 tapet for Island, som var hans landskamp nummer 105. (Foto: SCANPIX/)
Karim Essediri  (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Karim Essediri (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Jan Derek Sørensen.  (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)
Jan Derek Sørensen. (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)
Karim Essediri  (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Karim Essediri (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Kåre Ingebrigtsen  (Foto: Jarl Fr. Erichsen/SCANPIX)
Kåre Ingebrigtsen (Foto: Jarl Fr. Erichsen/SCANPIX)

Berg lurer på når LSK skal få straffe

Nosa ble snytt for straffe mot Glimt. Henning Berg er frustrert.

Bodø/Glimt - Lillestrøm 1-1

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter .

Bjørn Helge Riise feiret sin 26-årsdag med å banke inn 1-0 for Lillestrøm borte mot Glimt, etter å ha fått knallttreff fra 20 meter.

Daniel Stensland ødela bursdagsfesten da han pirket inn utligningsmålet for Glimt. Det var Stenslands første mål i Tippeligaen.

Se mål og høydepunkter i videovinduet over!

Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell I Terminliste I Statistikk

Lillestrøm og Bjørn Helge Riise hadde flere gode muligheter til å sirke tre poeng mot slutten av kampen, men det fellingen av Nosa etter bare åtte minutter som opptok Henning Berg.

- Det var en eventyrlig sjanse til å punktere dette på slutten?

- Ja, og det var en eventyrlig sjanse til å få straffe i første omgang. Nå har vi spilt mange bortekamper, men vi har fremdels ikke fått én straffe. Jeg skjønner hvorfor når vi ikke fikk straffe på den vi hadde i første omgang, men sånn er det. Dommerne får ikke med seg alt dem heller, sier Berg til TV 2 Sporten.

- En klokkeklar straffe?

- Ja, det var jo det. Det var synd dommeren ikke så det. Det kunne selvfølgelig vært en stor mulighet til å score mål, sier Berg, som fikk tilbude om å se situasjonen på nytt.

Se straffesituasjonen og intervjuet med Berg:

324799

- Jeg trenger ikke å se den, jeg har sett den før. Det var straffe da og det er straffe nå. Det er synd dommeren ikke ser det, men slik er fotballen. Det er rart vi ikke har fått straffe i år, for vi har hatt mange slike tidligere, sier LSK-treneren, som var fornøyd med sine egne spilleres innsats.

- Vi gjorde en veldig bra førsteomgang. I andre omgang klabbet det litt til å begynne med og så kom vi sterkt på slutten. Alt i alt mener vi kunne vunnet, men Bodø hadde også noen store muligheter.

Kamphøydepunkter:
88 minutter: Espen Søgård klinker til fra distanse, men Londak får slått ballen i tverrliggeren etter et mesterlig tigersprang. Returen havner i beina på Bjørn Helge Riise, men nok en gang går Londak seirende ut av den duellen.

84 minutter: Bjørn Helge Riise får to sjanser til å score sitt andre mål. Bursdagsbarnet blir spilt fri men Pavel Londak redder mesterlig. Riise får en ny sjanse på returen, men nok en gang vinner Londak duellen.

67 minutter: Enorm Glimt-sjanse! Runar Berg spiller til lynvingen Stensland som spiller inn foran mål. Johansen ligger inne i feltet og lurer. Han får avsluttet, men ballen går like utenfor!

41 minutter, mål 1-1: Daniel Stensland. Oduro snapper ballen fra Nordtveit og spiller ballen forbi en utrusende Fredriksson. Daniel Stensland pirker ballen de avgjørende centimeterene over målstreken - hans første mål i Tippeligaen.

20 minutter, mål 0-1: Bjørn Helge Riise. Mot spillets gang går Lillestrøm opp i ledelsen! Nosa får ballen på venstre og drar seg innover. Han blir taklet og bursdagsbarnet Riise fyrer av på direkten fra 20 meter. Sniker seg inn i langhjørnet!

8 minutter: Nosa går overende i duell med Stian Theting, men dommer Per Ivar Staberg vinker spillet videre. Henning Berg er rasende på sidelinjen, og reprisene viser at «Nosa-mannen» var i sin fulle rett da han ropte på straffespark.

Lagoppstillinger:
Bodø/Glimt (4-3-3):
Pavel Londak - Mounir Hamoud, Stian Theting, Alo Bärengrub, Willis Forko - Runar Berg, Christian Berg, Anders Konradsen - Daniel Stensland, Stig Johansen, Akwas Qwakeye Oduro.

Lillestrøm (4-4-2): Otto Fredrikson - Karim Essediri, Håvard Nordtveit, Frode Kippe, Marius Johnsen - Alhassane Dosso, Espen Søgård, John Anders Bjørkøy, Magnus Myklebust - Bjørn Helge Riise, Nosa Emanuel Igiebor.