«Scrubs» er ikke kansellert

...men komiserien tar en kraftig vending i neste sesong.

Alle trodde at komiserien «Scrubs» var ferdig for alltid da siste episode av åttende sesong ble sendt i mai.

Nye skuespillere

TV-selskapet ABC annonserer nå at serien - som handler om medisinstudenter på et sykehus - ikke er kansellert, og at den niende sesong starter til høsten.

«Scrubs» vil imidlertid gjennomgå noen heftige endringer, fordi flere av hovedrolleinnehaverne ikke ville fortsette. Blant dem som slutter er Zach «J.D.» Braff, som udiskutabelt kan pekes ut som den viktigste i serien.

Les også: Dette visste du ikke om «Scrubs»

- Det blir en veldig annerledes serie. ABC er derfor i gang med å hyre nye skuespillere som skal føre serien videre - eller tilbake, siden den nye sesongen ta ett skritt bakover og fokusere på legestudiet.

- Det blir en veldig annerledes serie. Det ville ha vært en katastrofe hvis vi hadde fortsatt serien på det samme sykehuset, men med en ny fortellerstemme. Publikum ville blitt sinte, sier serieskaper Bill Lawrence til EW.com.

«Scrubs»-fansen får en solid trøst i at både John Christopher McGinley (Perry Cox) og Donald Faison (Chris Turk) er blant de originale skuespillerne som fortsetter.

Gjesteopptredener

Lawrence utelukker ikke at de gamle skuespillerne vil dukke opp i en episode eller to.

- Medisinstudenter bruker mellom ti og femti prosent av studietiden sin på sykehus, og da skal man ikke utelukke at et kjent fjes vil dukke opp, sier han.