TIL REAL MADRID: Cristiano Ronaldo  (Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS)
TIL REAL MADRID: Cristiano Ronaldo (Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS)

Ronaldo bestemte seg i fjor for å dra

Etter Mesterliga-finalen mot Chelsea i fjor bestemte Cristiano Ronaldo seg for å forlate Manchester United.

Den portugisiske stjernespilleren var svært nær ved å signere for Real Madrid i fjor sommer, men han ble overtalt til å ta en ny sesong i Manchester United.

Ronaldo innrømmer at han bestemte seg for å forlate Manchester United etter Mesterliga-finalen mot Chelsea.

- Etter å ha vunnet Mesterligaen mente jeg at jeg hadde oppnådd alt jeg kunne i United. Da var det på tide med en ny utfordring, sier Ronaldo til News of the World.

- Drømmen var å spille for Madrid
Den nye utfordringen lå i Real Madrid.

- Jeg fortsatte i en sesong. Det var hyggelig å vinne Premier League-tittelen for tredje gang på rad, men drømmen var å spille for Madrid, sier Ronaldo.

Verdens dyreste fotballspiller sier at han ikke gikk til den spanske storklubben fordi lønnen var bedre der. Ronaldo ønsker å bli den største fotballspilleren gjennom tidene. Derfor valgte han Real Madrid.

- Jeg har ikke gått etter pengene. Jeg ønsker å bli den største. Det vil kreve hardt arbeid, men det er målet mitt. Hvis du blir den største i Madrid er du den største gjennom alle tider, sier Ronaldo.

- Wayne er en god venn
I VM i 2006 havnet Ronaldo i klammeri med Wayne Rooney. Rooney ble utvist etter å ha plantet knottene midt i Ricardo Carvalhos edlere deler. Ronaldo gjorde alt for å påvirke dommer Hector Elizondo til å vise ut Rooney.

- Jeg kan ikke angre på det fordi det gjorde meg sterkere. Wayne er en god venn, men i ettertid ser jeg at det ikke var det riktige å gjøre, sier Ronaldo.