Kåre Ingebrigtsen
Kåre Ingebrigtsen

Går for ny Glimt-nedtur

Sjekk søndagens dobbel fra TV 2 Sporten.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 21.juni, frist kl. 17.55:
18 Bodø/Glimt-Lillestrøm B 2,30
54 Stavanger-Haugesund B 1,90

Totalodds: 4,37

Glimt sliter tungt
Tippeliga. Bodø/Glimt får mildt sagt lite til å stemme for tiden. Onsdag ble det 0-3 borte mot Alta i cupen. I serien kommer de fra tre strake 0-4-tap. Sist var de sjanseløse og ble rundspilt av Odd på Skagerak Arena. Ludvigsen (a) er ute, trener Kåre Ingebrigtsen er suspendert og må se denne fra tribunen.

Lillestrøm tok seg videre i cupen med 3-0-seier borte mot Asker onsdag. I serien har de hevet seg og er ubeseiret på de fem siste kampene. Sist ble det 4-2-seier hjemme mot Fredrikstad. Skadesituasjonen er også langt lysere nå for Henning Berg. Andresen (f) er fortsatt ute, ellers er de fleste tilgjengelige.

Bodø/Glimt sliter fryktelig for tiden, mens Lillestrøm har fått selvtilliten tilbake. Vi spiller B til småpene 2,30 på Aspmyra.

Borteseier i Stavanger
Adeccoliga. Stavanger røk ut av cupen med 1-2-tap for Aalesund på Color Line onsdag. Etter fire strake bortetap fikk de med seg ett poeng i 0-0-kampen borte mot Mjøndalen sist. Der fikk de Motland (a) utvist fem minutter før pause. I siste hjemmekamp skapte de svært lite i 0-2-tapet for Bryne. Motland (a) soner, Sørli (f) og Strøm (a) sliter med skader.

Haugesund tapte noe ufortjent 1-2 hjemme mot Sogndal i cupen onsdag. I serien kommer de fra tre strake seirer og holder 3.plassen med en kamp mindre spilt. Sist ble det 3-1-seier hjemme mot Løv-Ham, og nest sist en sterk 2-1-seier på Briskeby mot HamKam. Ørsal (m) er suspendert og erstattes trolig av Nygaard. Steinsland (m), Brandshaug (m) og Storm (f) er fortsatt ute.

Haugesund har vært solide i det siste, og vi spiller B i dette Rogalands-oppgjøret.

Vurdert av Tage Barstad