Kjetil Rekdal  (Foto: Teigen, Trond/SCANPIX)
Kjetil Rekdal (Foto: Teigen, Trond/SCANPIX)

Rekdal: - Snudde den legendariske ræva til

Men Kjetil Rekdal innrømmer at det var klasseforskjell mellom AaFK og RBK.

Aalesund-Rosenborg 0-3

Les referat minutt for minutt i vårt livesenter.

Color Line stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Mens Vålerenga inntok sølvplassen etter seier mot Sandefjord, befestet Rosenborg sin plass øverst på tabellen med 3-0-seier borte mot Aalesund.

Se mål og høydepunkter i videovinduet over!

Dermed er Erik Hamréns menn ti poeng foran neste lag på tabellen, og etter 14 serierunder har Rosenborg fremdeles ikke tapt noen kamper.

- Det er en vanskelig kamp her i Aalesund, så jeg er glad for at vi vinner, scorer tre mål og holder nullen, sier Rosenborg-trener Erik Hamrén til TV 2 Sporten.

Se intervjuet med Hamrén her:

324659

- Klasseforskjell
Aalesund-trener Kjetil Rekdal var ikke like fornøyd.

- Når du havner under 2-0 mot Rosenborg slik vi gjør det, så vet du at det blir en tøff ettermiddag. Vi spilte gambling lenge og hadde muligheten til å få 2-1, selv om de like gjerne kunne fått 3-0. Det er lov å håpe, men når du er duellsvak, sover på dødballer og snur den legendariske ræva til igjen så blir det vanskelig mot Rosenborg, sier Rekdal.

- Hvem snudde rævva til i dag?

- Jeg tror det var mange på det frisparket der.

Men de som venter en Rekdal-tirade der han skjeller ut sine egne spillere må vente lenge.

- Det var klasseforskjell på lagene, så det er ingen grunn til å klage på noe som helst, innrømmer Rekdal.

Se intervjuet med Rekdal her:

324664

- Høye ambisjoner
For Rosenborg og Erik Hamrén var kampen en viktig test, ettersom laget måtte klare seg uten spillere som Mikael Dorsin, Mikael Lustig, Marek Sapara og Anthony Annan - fire spillere som normalt er bankers i førsteelleveren. I tillegg startet Steffen Iversen på benken.

- Dette var en først test på om vi har en sterk og bred tropp. Vi kommer til å få mange slike for nå har vi startet vår tøffe periode med to kamper i uken. Den første testen var klart godkjent, sier Hamrén.

- Vi har høye ambisjoner i både ligaen, NM og i Europa, så får vi se om vi klarer det for vi har et veldig ungt lag også. Det blir spennende å se hvordan vi klarer det tøffe kampprogrammet, sier Rosenborg-treneren.

Frykter ikke spillersalg
Han må leve med daglige spekulasjoner rundt sine egne spillere, men frykter ikke at eventuelle spillersalg skal ødelegge for Rosenborg.

- Vi har et veldig bra samarbeid, Skutle, Hoftun og jeg. Vi vil det samme. Vi vil ta Rosenborg til topps, så det tror jeg ikke blir et problem, sier Hamrén.

Se intervju med Tor Hogne Aarøy her:

324668