Fernando Torres (Foto: Max Rossi/REUTERS)
Fernando Torres (Foto: Max Rossi/REUTERS)

Torres: - Jeg forlater aldri min drømmeklubb

Fernando Torres vil spille for Liverpool så lenge han er ønsket.

Fernando Torres lover Liverpool-fansen at han vil bli på Anfield til klubben ikke vil ha ham lenger.

Spanjolen slår også fast at Real Madrids millioner ikke frister.

Vil bli en del av historien
Torres har blitt linket til gigantene fra Santiago Bernabeu og mer overraskende Manchester United. Men spissen tror det er store ting på gang i Liverpool.

- Jeg tror helt ærlig at jeg vil vinne Premier League og Mesterligaen her. Klubben har en veldig solid vinnertradisjon. Jeg vil skrive meg inn i en liten bit av klubbens historie, sier Torres ifølge Setanta.

Den spanske landslagsspilleren tror ligatittelen havner hos de røde fra Merseyside allerede neste sesong.

Michael Owen (Foto: GRAHAM STUART/AFP)
Michael Owen (Foto: GRAHAM STUART/AFP)

- Jeg har mistet oversikten over hvor mange ganger jeg har sagt at jeg bare kunne forlatt Atlético til fordel for Liverpool. Jeg har veldig tro på det sjefen holder på med her og jeg tror vi blir ligamestere neste sesong. Penger interesserer meg ikke. Jeg er veldig glad for å være i Liverpool. Å ønske noe mer ville være grådig, og det er ikke jeg. Så lenge Liverpool vil ha meg blir jeg her.

Ønsker Owen velkommen
Rykter skal ha det til at Michael Owen kan være på vei tilbake til sin gamle klubb. Torres har ingen betenkeligheter med å ønske Newcastle-spissen velkommen.

- Jeg vet at han er en stor del av klubbens historie og at fansen elsket ham. Jeg har ingen anelse om hvor han skal spille neste sesong, men jeg er sikker på at han fortsatt har mye å by på. Han har vært uheldig med skader de siste årene, jeg vet hvor frustrerende det kan være. Han har et naturlig instinkt foran mål, det mister man ikke selv om man har vært skadet, sier spanjolen ifølge Sky Sports.