Fredrik Haugen, Løv Ham (Foto: Ole Kristian Olsen)
Fredrik Haugen, Løv Ham (Foto: Ole Kristian Olsen)

Løv-Hams cuphelt brakk hånda

Løv-Hams matchvinner Fredrik Haugen brakk hånda mot Start.

- Jeg skulle blokkere ett skudd og det var da ballen smalt i hånda. Det gjør veldig vondt nå, det er en slags trykkende smerte, sier 17-åringen, rett etter at lege Asle Kjellsen har sjekket høyrehånda.

Skaden glemmes derimot fort når tankene går tilbake til hans livs høydepunkt på Sør Arena i går kveld . På stillingen 15-15 (!) i straffesparkkonkurransen sto unggutten frem og tok ansvaret på sine spede skuldre.

- Hva gikk gjennom hodet ditt?

- Da jeg så at Jesper Mathisen bommet var jeg helt sikker på at skulle score. Jeg sa derfor til treneren (Trond Amundsen red.anm.) at jeg ønsket å ta den.

Se straffen øverst i saken!

- Det største
Resultatet kjenner nå de fleste til: Haugen fintet Start-keeper Kenneth Høie den ene veien, sendte kula i mål og Løv-Ham videre i cupen.

- Det er det største jeg har opplevd noen gang, så enkelt er det, sier midtbanespilleren fra Bønes i Bergen.

Storesund langtidsskadd
Et skår i cupgleden er at løvenes midtbanegeneral Erlend Storesund må belage seg på mer enn seks uker på sidelinja. 24-åringen ødela kneet etter 60 minutter, men fullførte de 90 ordinære kampminuttene.

- Det er selvfølgelig leit, men jeg angrer ikke på at fullførte. Nå blir i alle fall dama glad for at vi får en lang sommerferie, sier han galgenhumoristisk.