FÅR PENGER: Alex Ferguson får styrke stallen med nye spillere i sommer.  (Foto: DANIEL DAL ZENNARO/EPA)
FÅR PENGER: Alex Ferguson får styrke stallen med nye spillere i sommer. (Foto: DANIEL DAL ZENNARO/EPA)

Tevez vil ikke til Liverpool

Carlos Tevez ønsker ikke å spille for Liverpool de neste sesongene.

Den argentinske angriperen, som de to siste sesongene har spilt på lån i Manchester United, er ønsket av de fleste storklubbene i Premier League.

Manchester United har førsteretten på spilleren, men Tevez og angriperens representanter har frem til nå ikke lykkes å bli enig med Old Trafford-klubben om en permanent overgang.

Dropper Liverpool
På ryktebørsen har derfor Manchester City, Liverpool og Chelsea blitt nevnt som de mest aktuelle klubbene for argentineren.

Men ifølge Sky Sports News har Tevez nå bestemt seg for at en overgang til Liverpool er helt uaktuelt. TV-kanalen får bekreftet fra kilder nær Tevez at Liverpool ikke lenger er et alternativ.

Dermed gjenstår kun tre alternativ for Tevez: Manchester United, City og Chelsea. En avgjørelse kan komme allerede innen utgangen av juni.

Nekter å oppfylle lønnskravene
The Sun skriver fredag at Manchester United er enig med Tevez’ eiere om å betale 260 millioner kroner for å hente spissen permanent, men uenigheter om de personlige betingelsene fører trolig til at overgangen glipper.

Tevez krever en ukelønn i samme klasse som Rio Ferdinand og Dimitar Berbatov, som med sine 1,3 millioner kroner i uken er Uniteds best betalte.

United-direktør David Gill vil imidlertid kun tilby Tevez 900.000 kroner i uken.