Jesper Mathisen  (Foto: Schrøder, Tor Erik/SCANPIX)
Jesper Mathisen (Foto: Schrøder, Tor Erik/SCANPIX)

Mathisen: - Unnskyld

Et selvmål og en avgjørende straffebom ødela dagen for Start-spilleren.

Se intervju med Mathisen i videovinduet øverst i saken

Start-spiller Jesper Mathisen var langt nede etter tapet mot Løv-Ham.

- Det var min feil at vi rykker ut. Jeg må bare beklage til alle fans og til alle spillerne, sier Mathisen.

- Det er for dårlig
Han var oppløst i tårer da han omsider kom ut av garderoben tett fulgt av pappa Svein Mathisen. Spillergruppen hadde prøvd å gi ham så mye støtte som mulig.

- Alle har vært borte hos meg og sagt at dette går fint og det er bare å glemme alt. Men jeg satt under et håndkle hele tiden så jeg så ikke hvem det var. Men jeg må bare beklage igjen til alle som kom å så på. Det er for dårlig ikke å treffe mål.

FÅR ERSTATNING: Svein Mathisen døde av kreft i 2011. Her sammen med sønnen Jesper under en cupkamp i 2009. (Foto: Schrøder, Tor Erik/NTB scanpix)
FÅR ERSTATNING: Svein Mathisen døde av kreft i 2011. Her sammen med sønnen Jesper under en cupkamp i 2009. (Foto: Schrøder, Tor Erik/NTB scanpix)

- Meget skuffet
Men, det var langt fra bare Jesper Mathisen som hadde grunn til å beklage. Start ledet 2-0 til pause, men Løv-Ham grep sjansen begjerlig da hjemmelaget slapp seg ned et hakk og vant tilslutt en høydramatisk straffesparkkonkurranse.

- Vi hadde ledelsen og plenty med sjanser, men roter alt vekk i løpet av en omgang og i ekstraomgangene. Vi er meget skuffet nå, sier Start-trener Knut Tørum.