Film: Kalde føtter (Norsk film 2006)
Film: Kalde føtter (Norsk film 2006)

Kampen om Trine

Den munnrappe og nyrike Kalle kommer hjem fra USA med det målet for øyet, å bli sammen med den vakre Trine.

Kalle, en kul type som ikke eier skam i livet, kommer hjem til byen etter å ha tjent seg søkkrik i USA på "Lick-a-Baum"; en genial oppfinnelse som gir "rånere" frisk ånde. Nå er hans eneste mål å bli sammen med Trine, den peneste dama i byen.

Slu plan
Men før Kalle rekker å gjøre sitt fremstøt, har den smånevrotiske, dølle Christer kommet ham i forkjøpet og fridd til Trine! Kalle er rasende, og legger en slu plan for å stanse bryllupet og feie Christer av banen. En dag dukker det ei snasen dame ved navn Veronica opp i platesjappa der Christer jobber, og Christer oppdager at hun har nøyaktig samme, sære musikksmak som ham! De ender på en date, og før Christer vet ordet av det er han er solgt. Han er forelska, men i feil dame! Christer må få utsatt bryllupet! Kalle er overlykkelig, og setter opp en ny date med Veronica. Kvelden kulminerer i seksuell skandale, ulykke, vold og ambulanseutrykning, men verst av alt: Kalle har fått det hele på tape!


Sabotasje
På den store bryllupsdagen får Christer panikk da han oppdager både Kalle og Veronica blant gjestene! Han vet at Kalle har hans utskeielser på tape, og et sterkt ønske om å sabotere hele seremonien. Skandalene tidligere kommer til å virke bagatellmessige sammenlignet med det som nå kommer....

Se filmen "Kalde føtter" på TV 2 Zebra søndag 21. juni kl. 20:00.