kaka  (Foto: NIC BOTHMA/EPA)
kaka (Foto: NIC BOTHMA/EPA)

Tid for samba?

Sjekk torsdagens dobbel fra TV 2 Sporten.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 18.juni, frist kl. 15.55:
89 USA-Brasil (1-0) B 1,80
103 Tyskland U21-Finland U21 (0-1) H 1,68

Totalodds: 3,02

Brasil mot semifinale
Confederations Cup. USA fikk Ricardo Clark (m) noe strengt utvist etter en drøy halvtimes spill i åpningskampen mot Italia. Landon Donovan sendte dem likevel i ledelsen på straffe like før pause. I andre omgang fikk de det langt tøffere, og tapte til slutt 1-3. Det betyr at USA må ha poeng, og helst alle tre, i dette oppgjøret for å kunne avansere til semifinale. Ricardo Clark (m) er suspendert etter det røde mot Italia.

Brasil vant 4-3 mot Egypt i et underholdende oppgjør i sin åpningskamp. Egypt var gode, og Brasil måtte slite for seieren. Kampen ble ikke avgjort før Kakà satte inn straffesparket på overtid. Brasil var som vanlig langt bedre offensivt enn defensivt, og landslagssjef Dunga vil stramme inn forsvaret før dette oppgjøret.

Brasil er ute etter å sikre semifinaleplassen med seier her før siste gruppekamp mot Italia. Vi tror ikke USA står i mot Brasils offensive styrke, og spiller B med 1-0 fra start.

Tyskland sterke mot Spania
EM U21. Tyskland seiler opp som en av mesterskapsfavorittene etter åpningskampen mot Spania. De var det klart beste laget i det oppgjøret og burde vunnet klart. Det endte imidlertid målløst, og det kan Spania takke sin keeper Sergio Asenjo for. Han sto i veien for det meste og hindret en klar tysk seier. Det betyr at Horst Hrubesch`s mannskap må vinne denne, og helst klart, før siste gruppekamp mot England.

Finland tapte 1-2 for et England med ti mann i sin åpningskamp. De utlignet på straffe ved Tim Sparv, samtidig som Englands Michael Mancienne ble utvist. Det var likevel England og Micah Richards som kunne sette inn seiersmålet. Dermed får finnene det som ventet meget tøft med å nå en semifinale.

Tyskland imponerte mot Spania og møter klart enklere motstand her. Vi spiller H med 0-1 fra start.

Vurdert av Tage Barstad