Ola Sylte
Ola Sylte

Blir overøst av sextilbud

- Folk har en forferdelig lav terskel, innrømmer grisebonden.

Grisebonden Ola Sylte var en av dem som lette etter en å dele livet med i forrige runde av «Jakten på kjærligheten».

Lenge så det ut til at han og Astrid Fosshaug skulle bli et par, men Ola valgte å bryte kontakten med en skuffet Astrid etter at TV-innspillingen var over.

- Noen vil bli kjent, mens andre vil bare ha seg en kjapp en. Jeg har fått forståelsen for damer som klager på at gutta ikke ringer dagen etterpå, bare de har fått viljen sin, for å si det sånn. Damene er ikke noe bedre selv, hevder han.

Les mer: Slutt for nok en «Jakten»-deltaker

Vil ha one night stands

Overfor «God kveld Norge» forteller Ola at han fremdeles ikke har funnet kjærligheten - og at TV-eksponeringen har gjort det vanskelig å finne den rette.

- Mange er ute etter bare en one-night stand. Jeg biter ikke på alt det, men hva de vil ha er åpenbart. Og det er bare fordi jeg har vært på TV. Det er disse damene som er mest irriterende og plagsomme, sier Ola åpenhjertig.

Han tror det ville vært annerledes om han var yngre og ute etter å leve livet som ungkar og spellemann.

- Hadde jeg vært noen år yngre og ikke lett etter fast dame, hadde det nok vært jævlig kult. Men jeg vil finne den rette. Kvinnfolk har faktisk vært sinte på meg fordi jeg har avslått direkte tilbud, og det er jo en helt ny verden. Har aldri i mitt liv takket nei til så mange som det siste året.

- Tilbudene er for mange

Men til tross for tilbudene har han ikke møtt den rette.

- Jeg er fremdeles en singel mann. Det har faktisk ikke vært seriøs dating den siste tiden, det har rett og slett vært for mange tilbud. Jeg synes det er vanskelig å vite hva som er verdt å satse på og ikke. Da har jeg heller valgt å ligge lavt. Det er lett å kunne blingse hvis jeg hadde latt meg rive med, sier bonden.

Han vil heller vente til kjendisstatusen faller.

- Det tar en stund før det daler, virker det som. Jeg vil vente til det blir såpass rolig at jeg kan ta det i mitt tempo. Er jeg ute i sosiale sammenhenger nå er det mange ukjente som tar kontakt, med tilbud og det ene og det andre.

Holder seg helst hjemme

Med en gang han drar på byen blir det ville tilstander.

- Er jeg i Trondheim og folk ser meg, får jeg ekstra mange meldinger den neste uka. Da skriver de at de så meg i Trondheim eller slo av en prat. Reiser jeg til en by eller viser meg ute blir det også mye på Facebook og telefon. Holder jeg meg hjemme blir det mindre, sier han.

Grisebonden har også fått grisete meldinger på MMS og Facebook.

- Folk har en forferdelig lav terskel for å legge meg til som venn. Der må man passe seg. Mange takker jeg nei til fordi jeg ikke kjenner dem. Jeg har også fått noen nakenbilder og sånn, men de meldingene er så få at jeg tar det som ekstra krydder i hverdagen. Det er ikke plagsomt mange - og jeg blir ikke støtt.

Kjærlighet i vennekretsen

Ola håper nå at han skal finne en kjæreste i vennekretsen.

- Det beste hadde vært om jeg kunne blitt dus med noen jeg kjenner fra før. Jeg har jo noen i kikkerten, men det er ikke noe seriøst ennå.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)