helene (Foto: Stella Pictures, © aa)
helene (Foto: Stella Pictures, © aa)

Magisk frisk uten silikon

Sykdom og migrene er en saga blott for Helene Rask.

Helene Rask fortalte nylig «God kveld Norge» at hun ble syk av de store silikonpuppene sine.

- Det skulle ingenting til for at jeg ble syk. Immunforsvaret var nesten borte, og du kunne bare se på meg så ble jeg dårlig. Jeg har slitt med migrene. Jeg har hatt frytelig mye plager. Men etter at jeg fjernet silikonprotesene har nesten alt blitt borte, sa hun.

Les også: Helene Rask ble syk av silikonpuppene

Ikke mer migrene

Nå, tre måneder etter at den tidligere glamourmodellen og modellmammaen Helene Rask fjernet alt silikon fra brystene, røper hun at liveskvaliteten er veldig forbedret.

«Jeg har ikke hatt et migreneanfall siden, kan nesten ikke tro det men det er fakta. Heller ikke vært syk», forteller hun på bloggen sin.

Les også: - Menn trodde jeg var til salgs

Helene fastholder at dette er helt mot normalen for hennes del.

«Vanligvis ville jeg hatt minst tre store migreneanfall på disse månedene samt flere små trykkende som førte til at jeg konstant var kvalm, svimmel og uvel.»

Måtte avlyse møter

Rask forteller også at hun stadig møtte avlyse møter og avtaler på grunn av sykdommen.

«Jeg skrev ikke så mye om hvordan det var og leve med det nesten daglig men de som kjenner meg godt vet hvor mye det både plaget og hemmet meg i hverdagen. Migrenen fikk jeg som 19 åring, da begynte det så smått og komme. Viste ikke hva det var før flere år senere», skriver hun.

«Nå har jeg ikke hatt et anfall på tre måneder og det er faktisk rekord på mange år. Redd for å rope det for høyt ut tilfelle rottefelle, men det nytes hver dag skal dere vite. Spesielt nå som jeg er i eksamensrushet har jeg fryktet det værste men so far so good. Regner selvfølgelig med å få noen anfall i fremtiden men dette er så stor forandring at jeg nesten ikke kan tro det selv.», skriver Rask i bloggen.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)