brice og sandra mcmillan (Foto: Politiet)
brice og sandra mcmillan (Foto: Politiet)

Bandt sønn til tre - fant ham død neste dag

13 år gamle Tyler McMillan skulle straffes for ulydighet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Faren og stemoren risikerer livstid i fengsel eller dødsstraff etter at Tyler (13) døde av skadene han pådro seg da han måtte tilbringe natten bundet fast til et tre.

To netter på rad

Gutten skal angivelig ha nektet å adlyde foreldrene en kveld i juni 2008. Som straff ble han bundet fast til et tre i hagen og forlatt der natten over, skriver nyhetsbyrået AP.

Men den strenge straffen tøylet ikke 13-åringen, som også den påfølgende kvelden skal ha vært vanskelig og ulydig. Foreldrene tok ham ut i hagen igjen og bandt ham til det samme treet.

Der ble han sittende i 18 timer, før stemoren gikk ut for å sjekke ham utpå ettermiddagen neste dag. Tyler var da livløs, med flere blødende sår i huden.

Dehydrert

Da ambulansepersonell som kom til stedet, var faren allerede i gang med gjenopplivning av sønnen. Men livet hans sto ikke til å redde. 13 år gammel var han død som følge av dehydrering og heteslag.

Obduksjonen viste store sår og manglende hudflekker fra rumpen.

Politiet pågrep foreldrene og siktet dem for drap og barnemishandling. Neste måned skal de etter planen møte i retten. Det er ventet at guttens far vil erkjenne straffskyld etter tiltalen.