negar khan
negar khan

- Skuffet og lei meg over å bli kalt løgner

Negar Khan slår tilbake mot dem som hevder hun farer med usannheter.

Negar Khan går knallhardt ut mot dem som påstår at hun lyver. Overfor «God kveld Norge» innrømmer Bollywood-skuespilleren og «Paradise Hotel»-deltakerne at beskyldningene går inn på henne.

- Jeg blir jo lei meg når jeg blir beskyld for å lyve, forteller Negar Kahn.

Hun mener at beskyldningene om løgn har oppstått som følge av at folk må finne en feil med henne.

- Det er jo alltid slik at folk leter etter feil med mennesker, og slik har det nok også vært i mitt tilfelle, tror hun.

Beskyldt for løgn om leppene

Det er flere punkter Negar har blitt beskyldt for å snakke usant. Blant annet har blitt forsøkt arrestert på utsagnet om at leppene hennes er helt ekte.

- Det er ganske åpenlyst at hun har gjort en del. Om hun vil si noe annet er det helt greit, men alle ser at det ikke stemmer. Hun snakker ikke sant, det er bare å se på før og etter-bildene sa Iris Giladi til «God kveld Norge» om saken.

Les også: - Leppene ser større ut på bilder

Også bloggeren Trine Grung gikk hardt ut mot Negar og sa hun lignet på Dolly Duck.

Negar står imidlertid hardnakket på at hun ikke farer med usannheter.

- Jeg har ikke fikset på noe ved kroppen min. I India var det rumpa mi som fikk kommentarer, mens her er det leppene. Du har store lepper du også, men jeg beskylder deg ikke for å ha operert deg likevel, sier hun til «God kveld Norge».

- Har mange fans i India

Det har også blitt påstått fra flere hold at Khan langt ifra er så stor i India som det har stått norsk media.

Les også: - Hvis hun er så stor i India, hva faen gjør hun i lille Norge da?

Også på dette punktet slår Negar tilbake.

- Jeg har mange fans i India, og indisk presse ringer meg fortsatt og sier de følger med meg. Det er ikke noe løgn i det. Grunnen til at jeg er i Norge nå er at jeg liker å jobbe i Norge, det er mer behagelig og jeg føler meg mer hjemme. Jeg er ikke en person som liker å skryte, og folk sier faktisk til meg, «du er så jordnær, Negar», forteller hun.

To mastergrader

Skuespilleren har også blitt beskyldt for å lyve på alderen. Hun fastholder at hun er 24 år, mens gamle klassebilder Dagbladet brakte på bane viste at hun gikk i sjuende klasse på en Oslo-skole i 1992. Hun har imidlertid en fødselsattest som er oversatt fra iransk som stadfester at hun er født i 1984.

- Den har både TV 3 og norsk presse fått se. Mens man i Norge begynner på skolen når man er 6-7 år, begynte jeg da jeg var 4, sier hun.

Hun er også lei seg over at noen har fremstilt henne som mindre intelligent. Negar Khan har vitnemål fra et universitet i Australia, hvor det fremgår at hun har en bachelor-grad i markedsføring og reklame, og to mastergrader, en i internasjonal business, og en i TV og film.

Tilbud om filmroller

Negar har også fortalt «God kveld Norge» at hun er blitt tilbudt filmroller både i Norge og utlandet. Fra flere hold ble det spekulert i om disse tilbudene rett og slett kunne være for gode til å være sanne. Skuespilleren står imidlertid på sitt.

- Jeg er i prosessen med å skrive kontrakt til en internasjonal storfilm, sier Negar. Hun kan også røpe at hun har fått en mystisk telefonoppringning hvor hun ble tilbudt seks millioner for å lage en privat sex-film og lekke til pressen i ren Paris Hilton-stil.

- Hvorfor skulle jeg lyve om det? Jeg jobber til alle døgnets tider, og står på. Jeg har ikke løyet om noe av dette, fastholder hun.

Omstridt homo-ektemann

Nok en beskyldning om løgn har oppstått i saken hvor Negar Khan snakket om sin tidligere ektemann, som likevel ikke var ektemann.

Les også: «Paradise»-Negar om falsk homo-ektemann

Dette kom som følge av at «God kveld Norge» i 2005 hadde et intervju med henne, hvor hun gråtende og livredd sto fram med sin hjerteskjærende historie om hvordan hun hadde blitt kastet ut av India på grunn av manglende arbeidstillatelse og visum. Det til tross for at hun var gift med den indiske superstjernen Sahil Khan.

Negar forteller imidlertid at hele saken oppsto som følge av at hun ble lurt trill rundt av den kjente skuespilleren, som følge av at han er homofil. Dette sier Negar sier er forbudt i India.

- Jeg trodde på ham da han sa vi var gift, og han klarte å overbevise meg. Men i virkeligheten var det bare på film vi giftet oss. Han kom imidlertid med en kontrakt som jeg trodde på, forteller hun til «God kveld Norge».

Sahil Khan benektet påstandene som latterlige overfor et indisk nettsted.

Få de siste kjendisnyhetene på mobil: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge »