Premier League
Premier League

EM-dobbel på bongen

To oppgjør fra U21-EM i Sverige får plass på dagens oddskupong.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Se dagens Sport og spill i videovinduet nederst i saken

TV 2 Sportens spillforslag 15. juni, frist kl. 18.10:
100 England U21 - Finland U21 H 1,25
116 Spania U21 - Tyskland U21 H 2,10

Totalodds: 2,63

England innfrir
EM U21, gruppe B. Sverige er arrangørnasjon. England røk ut for vertsnasjon Nederland i semifinalen for to år siden. Stuart Pearce og hans mannskap er sammen med Spania og Italia forhåndsfavoritter i denne turneringen. Spania står for tur allerede i gruppespillet, der Tyskland er en sterk og klar utfordrer til de to semifinaleplassene. Finland er rangert som den desidert svakeste av de åtte deltagernasjonene. Flotte 6-1-1 i kvalifiseringen, der laget til gjengjeld møtte takknemlig motstand.

Kun seier er godt nok for England med tanke på hva som venter i de to neste kampene. Vi tror de innfrir og tar med 1,25 på bongen.

Nøkkelkamp i dødens gruppe
EM U21, gruppe B. Spanias unge og lovende kommer til Sverige med forventinger om å gjenta bedriften seniorene sto for i fjor sommer. Laget består stort sett av etablerte Primera-spillere. Tyskland har på sin side et mannskap av habil Bundesliga-kvalitet.

I denne vanskelige gruppen vil nok Spania være fornøyde med poengdeling i kampen mot England senere i uken. Mot Tyskland i kveld er det tre poeng som gjelder, og 2,10 for favorittseier er brukbart.

Vurdert av Magnus Wattne

322815