Etterforsker mulig voldtekt i Stavanger

En kvinne ble funnet delvis avkledd og bevisstløs på Madlamark i Stavanger natt til lørdag. Politiet etterforsker om hun kan ha blitt voldtatt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var en forbipasserende som fant kvinnen, og varslet politiet. – Vedkommende som varslet oss så en ung gutt løpe fra stedet, sier vaktleder Eirik Jansen Bakkedal ved Stavanger politistasjon til NTB. Ingen er pågrepet i saken.

Kvinnen ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus, og politiet hadde lørdag formiddag ennå ikke fått snakket med henne på grunn av hennes tilstand.

– Vi håper å få snakket med henne i løpet av dagen, sier Jansen Bakkedal. Ifølge politiet er kvinnen nå ved bevissthet og blir undersøkt ved sykehuset.

Politiet bekrefter at kvinnen ble funnet med blåmerker på halsen. – Men om det tyder på at hun er forsøkt kvalt, vil jeg ikke uttale meg om, sier Jansen Bakkedal. Det er heller ikke klart om kvinnen har blitt voldtatt.

Tre taxisjåfører har den siste tiden blitt siktet for voldtekt i Stavanger, men politiet knytter ikke overfallet på Madlamark mot taxivoldtektene. (©NTB)