Carrie Prejean (22) er fratatt Miss California tittelen etter hun uttalte at et ekteskap bør kun være mellom menn og kvinner   ikke homofile.
Carrie Prejean (22) er fratatt Miss California tittelen etter hun uttalte at et ekteskap bør kun være mellom menn og kvinner ikke homofile.

Miss California-bråket fortsetter

Hevder 22-åringen takket nei til over 50 opptredener.

Carrie Prejean (22) ble fratatt Miss California-tittelen sist onsdag, etter en serie med skandaler som involverte toppløsbilder, plastisk kirurgi og negative uttalselser om homoekteskap.

Nå hevdes det i tillegg at Prejean er en latsabb og unnasluntrer.

Carrie Prejean beskrives som lite samarbeidsvillig.
Carrie Prejean beskrives som lite samarbeidsvillig.

Takket nei til 52 opptredener

Keith Lewis, sjefen for Miss California-organisasjonen, påstår at Prejean takket nei til haugevis av opptredener, ifølge Access Hollywood.

- Hun fikk 53 skriftlige tilbud, og takket ja til kun ett av dem, sier Lewis og understreker at Prejean mistet Miss California-tittelen på grunn av kontraktsbrudd.

Prejean hevder imidlertid at Lewis lyver.

- Hvilke opptredener har jeg egentlig avlyst? Jeg vil gjerne vite det. Jeg var Miss California i én måned - hvor mange opptredener kan man presse inn på en måned? sier hun til Access Hollywood.

Trump trakk tilbake støtten

De siste to månedene har vært harde for Prejean. Mens det stormet som verst rundt henne i mai, fikk hun støtte fra Donald Trump (som eier majoriteten av Miss Universe-konkurransen).

Men etter intenst press, har Trump trukket tilbake støtten, ifølge Fox News. Trump mener - i likhet med Keth Lewis - at den vakre 22-åringen er lite samarbeidsvillig.

- Jeg ba henne legge alt oppstyret bak seg, og heller oppfylle Miss California-pliktene. Dessverre ville hun ikke gjøre dette, sier Trump i en pressemelding.

Tami Terrell har nå overtatt Miss California-tittelen.

- De liker meg ikke

Hovedpersonen selv ble sjokkert da hun mistet missetittelen.

- De er uenige i mitt syn på ekteskap. De liker meg ikke, og har fra første dag forsøkt å få meg ut av missekonkurransen - og nå har de fått det som de vil, sa Carrie Prejean til TMZ.com sist torsdag.

Gjorde narr av missekaoset

Miss California-oppstyret har preget nyhetsbildet i USA siden april.

Én av dem som synes at Prejean har gjennomgått unødvendig mye stress, er talkshowvert og komiker Jon Stewart. Sist måned gkk han til angrep på den heftige mediedekningen.

Se Jon Stewart kommentere Miss California-oppstyret i videovinduet under.

The Daily Show With Jon Stewart Mon - Thurs 11p / 10c
The Pageant of the Christ
thedailyshow.com
Daily Show
Full Episodes
Political Humor Newt Gingrich Unedited Interview

Få de siste kjendisnyhetene på mobil: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge »