ste_aniston_pitt_122723 (Foto: Jaye Sara, © TS)
ste_aniston_pitt_122723 (Foto: Jaye Sara, © TS)

Aniston avviser Pitt-møter

Jennifer Aniston snakker ut om påståtte hemmelige møter mellom henne og eksmann Brad Pitt.

Aniston og Pitt har ikke hatt noe hemmelig møte på et hotell i New York, sier en talsperson for Gramercy Park Hotel – der møtet angivelig skal ha funnet sted – til Usmagazine.com.

Les også: - Aniston og Pitt sammen igjen

Falske rykter

Det var magasinet Star som skrev om et nylig møte mellom eksektefellene i New York, og magasinet siterte en anonym sjåfør som visst nok skulle ha kjørt Aniston til hotellet. Magasinet mente å ha dekning for å påstå at de to celebritetene hadde tilbrakt to timer sammen, og at de var veldig opptatt av at ingen skulle se dem.

Også Anistons egen talsperson avkrefter det hele. Talspersonen framholder at også det angivelige møtet mellom dem 23. april, hvor de skulle ha kjørt rundt i en bil sammen i New Yorks gater, bare er oppspinn.

Har lagt forholdet bak seg

Sladrepressen fortsetter å skrive at Aniston aldri kommer helt over Pitt, etter at han forlot henne til fordel for Angelina Jolie i 2005 – som han nå har ikke mindre enn seks barn med. Aniston selv har imidlertid gjentatte ganger sagt at hun har gått videre. Da hun besøkte Oprah Winfreys show i fjor, uttalte hun at det føltes som om forholdet med Pitt hadde funnet sted for 100 år siden. (©NTB)

Få de siste kjendisnyhetene på mobil: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge »