Storm P
Storm P

Norske Storm styler superstjernene

Ble kompis med «Twilight»-kjekkas etter fotoshoot.

Den norske stylisten Storm Pedersen slår seg opp i USA som supertjernenes nye favoritt.

Storm stylet nylig Hollywood-kjekkasen Kellan Lutz – kjent fra den superpopulære filmen «Twilight».

– Kellan er veldig profesjonell og en liten solstråle. Etter at vi var ferdige med jobben ville jeg bare springe ned på hjørnet og ta en øl med han etterpå, sier Storm til «God kveld Norge».

Gir hotshot klestips

Han forteller at den tidligere modellen nå spiller inn ny film.

– Han gjør «Nightmares on Elm Street» nå, og er en av de nye unge skuespillerne som er skikkelig hotte. Kellan er relativt etablert, så han gjør de store filmene. En hotshot, på alle måter, slår han fast.

– Hvordan var møtet?

– Helt rolig og avslappet. Vi gjør begge jobbene våre, slik blir resultatet bra. Når du kler opp kjente folk må man alltid ha mange muligheter og forslag for dem. Men jeg traff denne gangen og han spurte om jeg kunne kle han opp til «Teenage Choice Awards» dagen etter. Det var en tillitserklæring.

Kan tjene gode penger

Kjendisene er kjent for å bla opp seddelbunken for å se bra ut når de er i søkelyset. Derfor er de beste stylistene ettertraktet – og kan gjøre svært gode penger selv. Storm blir ordknapp når temaet kommer opp.

– Tjener du gode penger?

– Det kan jeg ikke svare på. Men jeg lever av det og har det fint, ler han.

– Hvordan går det med toppstylistene økonomisk?

– De ligger veldig bra an, selv om det har vært krise må jo alle stjernene se bra ut. Folk bruker ikke mindre penger på disse tingene selv om det er finanskrise. Men stylistene her må være veldig bra for å kunne få det til å gå rundt, poengterer han.

– Er det annerledes enn i Norge?

– Det er veldig mye jantelov og folk tør ikke så mye i Norge.

Jantelov i Norge

Storm er glad for å få prøve seg i et større marked der styling er dagligdags og helt nødvendig for alle de store stjernene.

– Folk er veldig profesjonelle her. De skjønner det du gjør, og du trenger mindre tid på å overbevise dem at det du gjør er bra. Det er forskjell på New York og Los Angeles. Stylingen er mer basert på skjønnhet i LA og i NY er det mer fashion, som er mitt utgangspunkt.

Selv om Norge har blitt litt lite for globetrotteren, har han allikevel noen norske favoritter

– Henriette Lien i TV-realityen Grease var fantastisk – hun åpnet opp for kreativitet. Men noen lukker døren og det blir en mye tyngre prosess.

– Du har stylet vår egen Dorthe før «Gullruten»?

– Dorthe er fantastisk – hun vet hva hun vil ha og er åpen for å bruke stylisthjelp.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)