IKKE HØYTFLYVENDE: John Arne Riise og Christian Grindheim vil juble litt oftere. Her feirer de Riises 1 1 utligning mot Finland.  (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)
IKKE HØYTFLYVENDE: John Arne Riise og Christian Grindheim vil juble litt oftere. Her feirer de Riises 1 1 utligning mot Finland. (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)

Spillerne ønsker en mer offensiv Drillo

Men Drillo har ingen planer om ta fokus vekk fra det defensive.

Mange forventet at Drillo skulle få Norge-skuta på rett kjøl, men nå er det lite som minner om magikeren som skapte store øyeblikk for Norge på 90-tallet.

- Jeg har aldri basert det jeg jobber med på magi. Jeg har basert det på hard jobbing, stram organisering og har aldri hatt noen tro på magi, sier Drillo til TV 2 Sporten.

Vil ha økt offensivt fokus
Drillos kontrakt går ut i desember. Om den skal forlenges mener spillerne det må fokuseres langt mer på angrepsspillet.

- Vi er nødt til å trene litt offensiv samhandling også. Vi synes det har vært litt mye fokus på det defensive, sier Heerenveen-proffen Christian Grindheim.

Han får støtte av en annen av landslagets bautaer, John Arne Riise.

- I de siste kampene har vi vært for upresise fremover, både med løp og med pasningsspill. Det er noe vi må jobbe med, sier Riise.

Drillo står på sitt
Drillo står imidlertid på sitt, og mener defensivt fokus er det eneste rette.

- Hadde vi lagt oss høyt i går tror jeg sifrene hadde sett mye styggere ut. Om noen mener de har en måte å spille på som ville gitt oss tre poeng mot Nederland, så er jeg sikker på at vedkommende er landslagstrener i desember.

Se Nederlands scoringer mot Norge her:

322145