BARCA AKTUELL: Zlatan  (Foto: BOB STRONG/REUTERS)
BARCA AKTUELL: Zlatan (Foto: BOB STRONG/REUTERS)

Zlatan leser om Barca-ryktene i avisene

Zlatan Ibrahimovic vil fremdeles ikke si hvor han fortsetter karrieren.

Kaká har skrevet under for Real Madrid.

Spørsmålet som nå stilles er når nok en stjernespiller forlater Italia til fordel for Spania. Zlatan Ibrahimovic har nemlig blitt koblet til Barcelona i flere uker, og flere spanske medier har hevdet at svensken allerede er klar for årets Mesterliga-vinner.

Men Zlatan selv vil si minst mulig om sin eventuelle overgang til Barcelona. I forbindelse med Sveriges landskamp hjemme mot Malta fikk han nok en gang spørsmål om Barca-ryktene.

- Jeg leser bare det som står i avisene, var alt Zlatan ville si om saken, ifølge Aftonbladet.

Legesjekk neste?
Ifølge den spanske avisen El Mundo Deportivo vil Barcelona gjennomføre en legesjekk av Zlatan for å forsikre seg om at spissens fysiske tilstand er på topp før spanjolene fortsetter forhandlingene med Inter om overgansummen.

- Som sagt, jeg har lest hva dere (journalistene, red. anm) skriver i avisene, det siste var at jeg skulle gå gjennom en legesjekk, er alt Zlatan vil si om den saken.

- Har du planer om å reise til Madrid eller Barcelona i ferien?

- Nei, overhodet ikke, jeg skal bare nyte ferien. Hvor, det vet jeg ikke, svarer Zlatan på journalistenes spørsmål – før han gjør det klart at det er den kommende landskampen han vil snakke om.

Måltørke
Zlatan har ikke scoret for Sverige siden EM i 2008.

- For min egen del så kommer målene så lenge jeg fortsetter å jobbe og fortsetter å kjempe for å score mål, sier han om måltørken for blågult.