ACDC konsert
ACDC konsert

- Her bør du stå på AC/DC-konserten

Norske Skambankt viser deg hvor du bør nyte AC/DC-konserten på Valle Hovin. Se video!

Mandag 15. juni kommer den enorme plassen på Valle Hovin til å være spekket med 40 000 elleville AC/DC-fans som alle kjemper om et glimt av sine store helter.

Det norske oppvarmingsbandet, Skambankt er ikke i tvil over hvor de anbefaler publikum å stå for å få den ultimate opplevelsen. Se video ovenfor!

Se også Artisten som vil brenne moskeer og synagoger

Dekker alle behov

Vokalist Terje Winterstø Røthing peker umiddelbart ut en plass på høyre side av arenaen som Valle Hovins beste sted å stå.

- Den beste plassen man kan stå er der det er en passe avstand mellom ølservering, toalett og scene, forklarer trommisen Børge Henriksen.

Selv om det er første gang Terje ser konsertarenaen med egne øyne gir han umiddelbart uttrykk for at han er godt fornøyd med plassen og gleder seg kolossalt til den store kvelden.

- Det ser lovende ut dette her. Vi ser på det med stor glede, litt angst og litt ærefrykt, enes gutta om.

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet.)

SPENT: De harde gutta i Skambankt gleder seg vilt til å varme
  opp for et av verdens største band, AC/DC. (Foto: Paal Audestad)
SPENT: De harde gutta i Skambankt gleder seg vilt til å varme opp for et av verdens største band, AC/DC. (Foto: Paal Audestad)

Sjekk ut Skambankts musikk her!

Får ikke møte bandet

Skambankt skal underholde AC/DC-publikummet kort tid før det legendariske bandet går på scenen. Allikevel er de i tvil om de i det hele tatt får møte hovedbandet.

- Jeg bryr meg ikke om autografen, men det hadde vært moro hvis jeg kunne sniket meg til et bilde, sier Terje håpefullt.

Da konserten er gjennomført er de usikre på hva deres neste store mål vil være.

- Da kan man dø, fikk jeg høre her om dagen. Etter man har varmet opp for AC/DC kan man slappe av for da har man oppnådd det man ville, sier Børge spøkefullt.

Skambankt høster positive kritikker og stadig økende publikumsinteresse i Norge, men sier selv at det kan være vrient å slå igjennom i utlandet slik de lager musikken.

- Vi synger på norsk og kommer alltid til å gjøre det. Det legger en del begrensninger på ting, men det er greit. Det er jo kun språket som hindrer oss å bli så store som AC/DC, avslutter Skambankt-vokalisten.

Se også Hayseed Dixies harselas med «Fairytale»

Se flere godbiter på waschera.no