REHAB: Hank Von Helvete er endelig dopfri
REHAB: Hank Von Helvete er endelig dopfri

Hanks nye korstog

Når Hank von Helvete innleder sitt korstog mot psykiatrien, later det til at han følger i fotsporene til Tom Cruise.

Ifølge VG skal Turboneger-vokalisten starte sin egen kampanje «Rock for Rights», der han skal kjempe mot blant annet legemiddelindustrien, som han kaller «en bande med kriminelle som har fått statlig støtte».

Tilknytning til scientologikirken

Rockesangeren kjører for tiden rundt i en bil med klistremerket «Stop psychiatry from killing children», og har ifølge VG en manager/livvakt som er tilknyttet organisasjonen Citizens Commision on Human Rights, som ble stiftet av scientologikirken i USA.

Les også: - Jeg var nykter på scenen for første gang for ei uke siden

Er Hank Von Helvete en C-kjendis? Stem han opp eller ned på KjendisNorge

Fikk rushjelp ved scientologiklinikk

Selv har Hans-Erik Dyvik Husby, som han egentlig heter, fått hjelp med rusmisbruket sitt ved en Narconon-klinikk i Sverige. Tom Cruise bekreftet tilknytningen i et intervju med Der Spiegel i 2005: – Scientologien har det eneste suksessfulle rusavvenningsprogrammet i verden, kalt Narconon.

Tom Cruise fronter saken

For snart fire år siden kom Tom Cruise opp i en heftig debatt på NBCs «Late Show» med vert Matt Lauer. Måneden før hadde Cruise i et annet TV-show gått hardt ut mot Brooke Shields fordi hun brukte antidepressiva mot sin fødselsdepresjon. Dette spurte Lauer Cruise ut om, og fikk som svar at «psykiatri er en pseudovitenskap». Cruise hevdet også at Lauer og Shields ikke visste hva de snakket om, og uttalte:

– Dere kan ikke psykiatriens historie. Det gjør jeg. (©NTB)

Få de siste kjendisnyhetene på mobil: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge »