Javier Mascherano  (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Javier Mascherano (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Her er dagens Premier League-rykter

Javier Mascherano til Barcelona? Eller Ruud van Nistelrooy til Tottenham? Her er dagens overgangsrykter.

LES OGSÅ: Her er de bekreftede overgangene

Arsenal:
Midtstopperen Serdar Tasci blir koblet til Arsenal, AC Milan og Juventus, men tyskeren ønsker foreløpig å bli værende i Stuttgart. Gianluigi Buffons agent Paolo Fabbri hevder Juventus ikke vil selge keeperen til The Gunners. En annen som ser ut til å glippe for Arsenal er Wolfsburg-spissen Edin Dzeko. Bosnieren vil til AC Milan, som nå er på banen og vil ha ham. Arsenal, Aston Villa, Bolton, Everton og Manchester City følger alle nøye med Miguel Velosos situasjon i Sporting Lisboa, skriver Record.

Aston Villa:
Arsenal, Aston Villa, Bolton, Everton og Manchester City følger alle nøye med Miguel Velosos situasjon i Sporting Lisboa. Manager Martin O'Neill har gått ut på klubbens hjemmesider og avvist at han er interessert i å hente Michael Owen til klubben. I stedet kan det bli aktuelt å hente Tottenham-backen Alan Hutton for rundt 50 millioner kroner, skriver Daily Star. Tottenham på sin side skal være interessert i Villa-duoen John Carew og Ashley Young. Villa vil gi Liverpool kamp om Portsmouth-stopperen Sylvain Distin. Paul Scharner er på vei bort fra Wigan, men han ønsker ikke å følge manager Steve Bruce til Sunderland. Den tidligere brannspilleren er også ønsket av Aston Villa, Fulham, Everton og Tottenham.

Birmingham City:
Birmingham ønsker å hente den tidligere West Ham-spilleren Sekou Baradji tilbake til Premier League. Han spiller for øyeblikket for portugisiske Naval. Birmingham skal ha fått et nytt bud på 50 millioner kroner for Roger Johnson avslått av Cardiff. Portsmouth og Sunderland følger nøye med utviklingen. Daily Express skriver at Manchester City-keeper Joe Hart vil gå til Birmingham for 40 millioner kroner. Ifølge Daily Mirror vurderer manager Alex McLeish å flytte fokus fra Johnson til Newcastles David Edgar. Nottingham Evening Post hevder at Nottingham Forest vil komme med et bud på 12,5 millioner kroner for Gary McSheffrey.

Blackburn:
Manchester City og Aston Villa har gjenopptatt interessen for Roque Santa Cruz, skriver Lancashire Telegraph. Avisen skriver også at Nikola Zigic kan bli erstatteren på Ewood Park.

Bolton:
Arsenal, Aston Villa, Bolton, Everton og Manchester City følger alle nøye med Miguel Velosos situasjon i Sporting Lisboa.

Burnley:
Premier League-nykommerne har tilbudt keeper Brian Jensen en ny og forbedret toårskontrakt.

Chelsea:
Bayern München-president Franz Beckenbauer vil ha en snarlig avklaring rundt Franck Riberys situasjon. Franskmannen er koblet til Real Madrid, Chelsea og Manchester United. Brasilianske Keirrison er også i Chelseas søkelys, men angriperen ser ut til å være på vei til Juventus.

Everton:
Arsenal, Aston Villa, Bolton, Everton og Manchester City følger alle nøye med Miguel Velosos situasjon i Sporting Lisboa. Everton-manager David Moyes har vist interesse for Galatasaray-duoen Mehmet Topal og Arda Turan. Topal sier til tyrkisk media at han kan tenke seg en overgang til Premier League. Liverpool skal være interessert i å bytte Ryan Babel mot Topal. Paul Scharner er på vei bort fra Wigan, men han ønsker ikke å følge manager Steve Bruce til Sunderland. Den tidligere brannspilleren er også ønsket av Aston Villa, Fulham, Everton og Tottenham.

Fulham:
Paul Scharner er på vei bort fra Wigan, men han ønsker ikke å følge manager Steve Bruce til Sunderland. Den tidligere brannspilleren er også ønsket av Aston Villa, Fulham, Everton og Tottenham.

Hull:
Hull-manager Phil Brown har plassert West Bromwich-spilleren Chris Brunt på sommerens handleliste.

Liverpool:
Brasilianske Keirrison er i Chelsea og Liverpools s søkelys, men angriperen ser ut til å være på vei til Juventus. Liverpool skal være interessert i å bytte Ryan Babel mot Galatasaraus Mehmet Topal. Barcelona-trener Josep Guardiola har plassert Javier Mascherano på ønskelisten, skriver den argentinske avisen Clarin. Det kan gi manager Rafael Benitez midler til å hente Fabricio Coloccini fra Newcastle. Ifølge La Stampa skal Liverpool ha vist interesse for Juventus-spissen David Trezeguet. David N'Gog fikk lite tillit i sin debutsesong i Liverpool. Nå ønsker Ipswich å leie den franske unggutten neste sesong.

Manchester City:
Arsenal, Aston Villa, Bolton, Everton og Manchester City følger alle nøye med Miguel Velosos situasjon i Sporting Lisboa.

Manchester Utd:
Unge Lee Martin er på vei bort fra Manchester United. Bristol City og Ipswich er begge interessert i å bruke ti millioner kroner på kantspilleren.

Portsmouth:
Marc-Antoine Fortune imponerte på lån i West Bromwich i siste del av sesongen. Nå ønsker Portsmouth og Wolves å hente spissen fra Nancy for ti millioner kroner.

Stoke City:
Manager Tony Pulis ønsker seg spissen Mario Mandzukic, men ifølge kroatiske medier vil Dinamo Zagreb-angriperen heller til Werder Bremen.

Sunderland:
Sunderland vurderer et bud på 50 millioner kroner for Rangers-spilleren Steven Davis. Paul Scharner er på vei bort fra Wigan, men han ønsker ikke å følge manager Steve Bruce til Sunderland. Den tidligere brannspilleren er også ønsket av Aston Villa, Fulham, Everton og Tottenham. The Journal hevder at en overgang for Tottenham-spissen Darren Bent er Steve Bruces hovedmål i sommer.

Tottenham:
Tottenham nærmer seg ifølge Daily Mail en overgang for Ruud van Nistelrooy. Den nederlandske veteranens ankomst kan bety takk og farvel til Roman Pavljutsjenko. Ifølge Il Messaggero skal Roma være interessert i russeren. Damien Duff er en annen som kan være på vei inn på White Hart Lane. Newcastle ønsker å kvitte seg med iren for å kutte lønnskostnader. Paul Scharner er på vei bort fra Wigan, men han ønsker ikke å følge manager Steve Bruce til Sunderland. Den tidligere brannspilleren er også ønsket av Aston Villa, Fulham, Everton og Tottenham. The Journal hevder at en overgang for Tottenham-spissen Darren Bent er Steve Bruces hovedmål i sommer.

West Ham:
Klubbens nye eiere ønsker å redusere lønnsutgiftene og er villig til å høre på bud for Dean Ashton, Matthew Upson, Luis Boa Morte, Julien Faubert og Calum Davenport. Manager Gianfranco Zola får likevel penger til å forsterke laget. Inter-spilleren Luis Jimenez står øverst på ønskelisten. Også Rod Fanni fra Rennes kan være på vei inn, skriver Daily Mail.

Wigan:
Paul Scharner er på vei bort fra Wigan, men han ønsker ikke å følge manager Steve Bruce til Sunderland. Den tidligere brannspilleren er også ønsket av Aston Villa, Fulham, Everton og Tottenham. Roberto Martinez blir trolig ny Wigan-manager før helgen. Noe av det første han vil gjøre er å hente Matthew Kilgallon fra Sheffield United.


Wolves:
Marc-Antoine Fortune imponerte på lån i West Bromwich i siste del av sesongen. Nå ønsker Portsmouth og Wolves å hente spissen fra Nancy for ti millioner kroner. Wolves-manager Mick McCarthy har foreløpig holdt en lav profil i overgangsmarkedet. Marseille-stopperen Ronald Zubar kan bli hans første kjøp i sommer.

BRUKER-QUIZ: Hva kan du om Premier League?