Dirk Kuyt  (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)
Dirk Kuyt (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)

Her får Kuyt se Riises bønn om hjelp

Men Dirk Kuyt og Nederland vil ikke gjøre Norge noen tjenester.

Rotterdam (TV 2 Sporten): John Arne Riise tar i bruk alle midler foran kampen mot Nederland, og TV 2 Sporten kunne overbringe følgende videobudskap til hans gamle Liverpool-lagkamerat Dirk Kuyt på det nederlandske landslagets trening mandag:

- God morgen, Kuyt. La meg gå fremover alene noen ganger, uten at du følger etter meg. Fortell laget ditt at vi trenger å vinne og at dere allerede er kvalifisert. Fest i dag, fest i morgen og fest onsdag morgen, trygler Riise.

Se Riise videohilsen og Dirk Kuyts svar i videovinduet over!

Men Norge kan glemme å få hjelp fra VM-klare nederlendere på onsdag. De oransje verdensstjernene nekter å ta foten av gassen og Kuyt og lagkameratene vil knuse våre gutters Sør-Afrika drøm en gang for alle.

- Vi vil gi alt for landet vårt og supporterne våre. Stadionet er utsolgt og vi gir ingen gavepakker, sier Dirk Kuyt til TV 2 Sporten.

Kuyt tar gjerne en drink med Riise etter kampen, men leverer følgende nedslående budskap til sin gamle lagkamerat før kampen:

- Jeg ønsker deg alt det beste John, men jeg kan dessverre ikke gi deg noen gaver. Forhåpentligvis kan vi ta en drink etter kampen, og jeg ser frem til å treffe deg.