Nikola Zigic  (Foto: ESTEBAN COBO/EPA)
Nikola Zigic (Foto: ESTEBAN COBO/EPA)

- Premier League-klubber jakter serbisk gigant

2,02 høye Nikola Zigic er ettertraktet etter en glimrende vårsesong.

Det var knyttet store forventninger til 2,02 høye Nikola Zigic da han signerte for Valencia for over 130 millioner i august 2007, men kraftspissen ble ingen suksess på Mestalla.

Derfor ble 28-åringen lånt ut til sin gamle klubb, Racing Santander, i januar. Der ble 13 mål på 19 kamper, og dermed er den Valencia-eide serberen plutselig svært så ettertraktet igjen.

Se Zigic stupe inn Racings siste mål i 5-1-seieren mot Atlético Madrid i videovinduet over!

Ifølge Sky Sports er både Aston Villa og Blackburn nå interessert i å hente Zigic, selv om både Espanyol og Racing også skal være svært så interesserte.

At økonomisk skakkjørte Valencia vil ha en høyest mulig pris for Zigic gjør imidlertid de engelske klubben til favoritter i kampen om gigantspissen.

- Vi har bestemt oss for å selge, men bare for den rette prisen. Vi betalte mye for Zigic, og det er nødvendig å få tilbake så mye som mulig, sier Valencias sportsdirektør Fernando Gomez.

Ifølge Sky Sports sier kilder i Valencia at klubben ikke vil akseptere bud på under 90 millioner kroner.

- Jeg ønsker en snarlig løsning for å unngå den usikkerheten som var forrige sommer. I Racing Santander har jeg vist at jeg kan score mål i La Liga, og det er mulig å gjøre det samme i Premier League, sier Zigic.